Неділя, 01.09.2024, 00:04
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Новини бюджетної сфери


Інформація щодо розрахункових показників видатків місцевих бюджетів, що враховуються при визначенні міжбюджетних трансфертів, на 2015 рік
    
12
На даний час триває робота щодо підготовки проекту Державного бюджету  України  на 2015 рік. Видаткова частина місцевих бюджетів сформована на базі діючого Бюджетного кодексу України з урахуванням положень програми діяльності Кабінету Міністрів України, проекту Основних напрямів бюджетної політики на 2015 рік, схвалених розпорядженням Кабінету Міністрів України від 16 квітня 2014 року № 385. 

Фінансова забезпеченість міського бюджету розрахована  за процедурою його складання попередніх років. 

При розрахунку видатків, що враховуються при визначенні обсягу міжбюджетних трансфертів,  враховано розміри мінімальної заробітної плати та  посадового окладу працівника І тарифного розряду ЄТС, передбачені у проекті Державного бюджету України на 2015 рік.На 2015 рік передбачено встановлення мінімальної заробітної плати у розмірі: з 1 січня – 1257 гривень, з 1 грудня – 1284 гривні.

При цьому, розмір посадового окладу працівника І тарифного розряду ЄТС передбачається визначити з урахуванням збереження грошового розриву з розміром мінімальної заробітної плати, що склався у поточному році  (366 гривень). 

Враховуючи економічну ситуацію у країні та пункт 2 протоколу наради у Прем’єр-міністра України А. Яценюка від 26 травня 2014 року, таке підвищення розмірів мінімальної заробітної плати та посадового окладу працівника І тарифного розряду ЄТС має забезпечуватися у межах фонду оплати праці, визначеного на рівні  2014 року. 

Розподіл обсягу видатків, що враховуються при визначенні обсягу міжбюджетних трансфертів,  у  розрізі галузей бюджетної сфери здійснено відповідно до вимог Бюджетного кодексу України на підставі Формули розподілу обсягу міжбюджетних трансфертів (дотацій вирівнювання та коштів, що передаються до державного бюджету) між державним та місцевими бюджетами.

 Обсяг  бюджету міста  на 2015 рік  за відповідними контрольними показниками  наведені в  додатках (1-5).

Категорія: Новини бюджетної сфери | Додав: Admin (03.09.2014)
Переглядів: 696

Кировоград: новости и сайты