Субота, 18.05.2024, 07:24
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2012 » Жовтень » 17 » 13.10.2012 року в місті Кіровограді відбувся чемпіонат Кіровоградської області з Панкратіону
16:20
13.10.2012 року в місті Кіровограді відбувся чемпіонат Кіровоградської області з Панкратіону
 
12         13.10.2012 року в місті Кіровограді відбувся чемпіонат Кіровоградської області з Панкратіону. Панкратіон – це вид єдиноборства (синтез боротьби та кулачного бою), який в 648 р. до н.е. був включений до програми Олімпійських ігор, відроджений на сучасній основі та спрямований на зміцнення здоров’я, розвиток фізичних, морально-вольових та інтелектуальних здібностей людини з метою гармонійного формування її особистості шляхом фізичних вправ, технічної підготовки та змагальної діяльності. В змаганнях прийняли участь 120 спортсменів з Кіровограда, Знам'янки, Новгородки, Олександрії, Долинської, команди - бойового самбо, дзюдо,панкратіону,бойового багатоборства, вільної боротьби, карате, фрі-файту. Змагання виявились захоплюючими для глядачів і досить напруженими для спортсменів, які намагались показати усе своє вміння яке вони надбали під час тренувального процесу. Спортсмени змагались у чотирьох розділах: ВJJ - бразильське джіу-джітсу (боротьба у кімоно),граплінг (боротьба у шортах і щільній футболці), агон (поєдинки без ударів руками у голову) та ММА – змішані бойові мистецтва (поєдинки без обмежень). Знам’янську команду в складі 5 спортсменів представляли вихованці Знам’янського міського осередку Всеукраїнської Федерації Військово-Спортивного Багатоборства,Федерації Панкратіону України та Федерації Бойового Самбо України - клубу єдиноборств «Піт-файтер»,які в котре довели, що Знам’янська школа панкратіону є сильнішою в області. Тож в особистому заліку наші бійці посіли наступні місця: у наймолодшій віковій категорії 2001-2002 років народження,розділ ВJJ вага до 30 кг. І місце Шанта Артем, І місце Благодарьов Максим вага до 50 кг. Вікова категорія 1997-1998 р.н. розділ агон,граплінг вага до 66кг. І місце Пшеничний Олександр. Чотириразовими чемпіонами Кіровоградської області в усіх розділах вікової категорії 1995-1996 р.н. стали - Григорян Арман в абсолютній вазі та Ільїн Владислав вага до 77 кг. Особливо хочеться відмітити Григоряна Армана який виступав на дві вагові категорії вище і впевнено отримав перемоги,а також Ільїна Владислава котрий у розділі ММА змагався в віковій категорії старше 18 років та був нагороджений кубком у номінації «За кращу техніку». Взагалі команда Знам’янки на цих змаганнях завоювала 12 золотих медалей. Тож, вкотре вітаємо наших спортсменів з перемогою, побажаєм їм здоров’я, наснаги у здоланні нових спортивних вершин, та й в подальшому прославляти наш рідний край нашу Знам’янку. За підсумками змагань буде сформована збірна команда Кіровоградської області для участі у чемпіонаті України який пройде в м. Київ 6-8 грудня.
Знам’янський клуб єдиноборств «Піт-Файтер» висловлює щиру подякуміськогму голові І.Крижановському, секретарю міської ради А. Тесленко за всебічну допомогу, небайдужість до розвитку спорту та популяризації Панкратіону в Україні. Велика подяка ПП – І.Матвєєву,О.Щаві за постійну фінансову допомогу ,начальнику ЛВ міліції ст. Знам’янка - підполковнику Данилову А.В. за сприяння та підтримку клубу,а також директору магазину «Євробуд» Довбенко І.О,ПП - Озеряному В.А. за постійну допомогу у розвитку клубу.

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 694 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты