Четвер, 25.04.2024, 09:11
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2011 » Грудень » 14 » 14 грудня - День вшанування ліквідаторів аварії на ЧАЕС
11:40
14 грудня - День вшанування ліквідаторів аварії на ЧАЕС
 
12         Окрім 26 квітня, ще одним днем вшанування ліквідаторів аварії на ЧАЕС визначено, згідно з Указом Президента України, 14 грудня, саме в цей день було завершено будівництво саркофагу.
Події  25 -річної давності ніколи не зітруться з пам'яті ні сучасних, ні наступних поколінь. Ця катастрофа є болем і проблемою всієї громадськості. І тепер не лише в квітневий день 26 числа, а і в грудні вже стало доброю традицією вшановувати пам'ять тих, хто пожертвував своїм життям, захищаючи нас від атомного лиха, а також висловлювати щирі слова подяки всім ліквідаторам за мужність, героїзм, самовіддачу.
      
12          14 грудня о 10.00 год у нашому місті відбулися: урочиста хода та покладання квітів за участю міського голови І.Крижановського,  заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів А.Заруцького, керуючої справами міськвиконкому Н.Тесленко, депутата міської ради І.Качанова спільно з Знам'янською міською громадською організацією "Союз Чорнобиль" та Знам'янською міською організацією ветеранів та інвалідів Чорнобиля "Квітень-86" до пам'ятного знаку на честь знам'янчан та мешканців району, які брали участь у ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.  
12         Хвилиною мовчання присутні вшанували пам'ять померлих ліквідаторів наслідків аварії на ЧАЕС. 
Цього ж дня в Українській Православній Церкві Преподобного Сергія Радонезького Олександрійської єпархії настоятель о.Василь відслужив поминальну панахиду по померлим ліквідаторам наслідків аварії на ЧАЕС.

Категорія: Експрес інформація | Переглядів: 1038 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты