П`ятниця, 29.03.2024, 07:02
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2015 » Квітень » 2 » 1 квітня – Всесвітній день сміху
08:57
1 квітня – Всесвітній день сміху
12
У міжнародному календарі здавна, ще з XVI-го - XVII-го століття прописався один специфічний і популярний у всьому світі святковий день, який відзначається 1-го квітня - День сміху або ж День жартів і розіграшів.

Коли говорять про нас, українців, то завжди підкреслюють, як одну з характерних наших рис почуття гумору. І справедливо. Наш народ уміє веселитися.

Здавна вважалося, що втратити здатність сміятися — то велике нещастя в житті людини. У народі кажуть, що коли частіше смієшся, то більше проживеш і хворіти будеш менше.

Як гарно, що ми народилися в Україні. Для кожного з нас вона — найкраща країна в світі. Її чудова врода, її ніжні, жартівливі пісні, жарти та веселі гуморески слухають люди усіх народів.

12
 Тому, саме 1 квітня, бібліотекарі міської бібліотеки – філії №1  Алефірова С.М., Холодова О.В. завітали до учнів 5 класу ЗОШ №1, щоб привітати дітей  із цим святом і провести з ними конкурс на кращого знавця гуморесок «Україна сміється».

Працівники бібліотеки познайомили учнів з видатними патріархами українського гумору: П.П. Глазовим та Г.П. Бойко. А учасники конкурсу: Лисяна А., Балан А., Шимко Л., Біскевич Я., Шеремет О., Артьомов А., Ілютенко А., Іщенко-Біннатов А., Безкровний М.  виразно читали напам'ять, інсценізували такі гуморески: «Як невдаха виступав», «Щоб не запізнитись», «Мученик науки», «Таємниця мозку», «Чистий розум», «Табель», «Невгамовний син», «Жорина мрія», «Допитливий син», «Архаїзми» та ін.. Не менше зацікавили аудиторію і сатиричні твори авторів у виконанні учнів. Діти охоче продемонстрували свої вміння і таланти .

Уважне журі визначило переможця цього конкурсу. Ним виявилась учасниця – Балан Аніта.  Бібліотекарі нагородили її  грамотою за зайняте І-е місце в цьому конкурсі і вручили цінний приз, а всіх інших учасників пригостили солодощами. Діти були задоволені і радісно посміхалися, тож свято пройшло вдало і весело.
 



Категорія: Новини освіти | Переглядів: 853 | Додав: Admin | Рейтинг: 1.0/2

Кировоград: новости и сайты