Неділя, 05.05.2024, 13:38
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2012 » Вересень » 1 » 1 вересня в навчальних закладах міста відбулося свято Першого дзвоника
13:08
1 вересня в навчальних закладах міста відбулося свято Першого дзвоника
 
12         1 вересня в усіх загальноосвітніх навчальних закладах міста відбулися урочисті лінійки з нагоди Дня Знань. Зі словами привітання з Днем Знань та початком нового навчального року до учнів, педагогів та батьків звернулися представники органів виконавчої влади, депутати міської ради, представники органів місцевого самоврядування, керівники установ та організацій Знам'янщини.
 
12          Міський голова Ігор Крижановський взяв участь у святкуванні Дня Знань ЗШ І-ІІІ ст. №1 ім. Т.Г.Шевченка та навчально-виховного комплексу "Знам'янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2 - ліцей". Ігор Борисович від імені голови Кіровоградської обласної державної адміністрації Сергія Ларіна, Народного депутата України Олександра Єдіна та від себе особисто привітав учнів, педагогів, батьків зі святом – Днем знань, побажав всім сил, витримки, наснаги на шляху до знань. І.Крижановський вручив директору  навчально-виховного комплексу "Знам'янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2 - ліцей" Ю.Сопільняку сертифікат на   сучасний комп'ютерний клас.  
      Вітаючи колективи шкіл міський голова підкреслив, що День Знань – це справжнє всенародне свято мудрості, доброти і людяності.   
12          Перший заступник міського голови Володимир Олександрович Джулай привітав учнів та педагогічний колектив ЗШ № 6 та № 7. Начальник міського відділу освіти Володимир Іванович Сиромятніков відвідав та привітав з початком нового навчального року педагогічний колектив, учнів та батьків ЗШ № 3. 
 
12          Жодне свято не проходить без подарунків. Від фракції «Партії регіонів» всі першокласники міста, а їх до речі цього року більше 300, отримали набори шкільного приладдя, а учні старших класів - футбольні та баскетбольні м’ячі для занять на уроках фізичної культури.
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 906 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты