Неділя, 19.05.2024, 01:37
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2014 » Квітень » 16 » Зустріч з керівниками громадських організацій
15:31
Зустріч з керівниками громадських організацій
     
12Відбулася зустріч міського голови І.Крижановського, секретаря міської ради Н.Адамович, керуючої справами міськвиконкому Л.Меренкової з керівниками та представниками міських громадських організацій.  

Під час зустрічі міський голова Крижановський Ігор Борисович сказав: «В Україні проживають люди різних національностей, віросповідань, культури, люди, які вважають своїми різні мови. Але усіх нас об’єднує любов до України. Останнім часом увага українців і всього світу прикута до наших східних кордонів, а саме до міст Донецької, Луганської і Харківської областей. Всі громадяни України, незалежно від політичних та релігійних поглядів, повинні об’єднатися, і зробити все, щоб у нашій державі та місті були спокій, злагода та взаєморозуміння».

Ігор Борисович звернувся до лідерів та представників громадських організацій з проханням проводити активну роботу серед членів своїх організацій щодо недопущення проявів сепатаризму та забезпечення миру і спокою.
Рада ГО «Знам’янське об’єднання « Майдан » звернулася до міського голови та секретаря Знам’янської міської ради з вимогою організувати в м. Знам’янка штаб для координації дій правоохоронних органів, військових та громадськості щодо забезпечення захисту та охорони життя прав та свобод і законних інтересів громадян міста від злочинних сепаратиських посягань, а також охорони громадського порядку та забезпечення громадської безпеки.      
12 
Начальник управління містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Лаптєва Любов Олександрівна порушила питання участі міських громадських організацій у заходах з благоустрою міста. Особливо акцентувала вона увагу на участі у заходах з благоустрою парку ім.. Шевченка.

З метою забезпечення виконання положень Закону України «Про вибори Президента України», Постанови Верховної Ради України від 22 лютого 2014 року №757 «Про самоусунення Президента України від виконання конституційних повноважень та призначення позачергових виборів Президента України» прийнято розпорядження голови Кіровоградської обласної державної адміністрації та голови Кіровоградської обласної ради від 14 квітня 2014 року №119-р/111-гр «Про організацію підготовки до проведення в області позачергових виборів Президента України 25 травня 2014 року».

Про організацію підготовки до проведення в місті позачергових виборів Президента України 25 травня 2014 року проінформувала присутніх начальник відділу по обслуговуванню ради Брунцвік Наталія Василівна. Вона, зокрема, зазначила, що 15 квітня 2014 року прийнято розпорядження міського голови «Про організацію підготовки до проведення в місті позачергових виборів Президента України 25 травня 2014 року». Зазначеним розпорядженням дано доручення відділу ведення Державного реєстру виборців забезпечити підготовку списків виборців та іменних запрошень і передачу їх виборчим комісіям у строки та згідно з вимогами, встановленими Законом України «Про Державний реєстр виборців» та «Про вибори Президента України». Юридичному відділу доручено проводити оперативне інформування правоохоронних органів про факти порушення Закону України «Про вибори Президента України» з боку посадових осіб місцевих органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, суб’єктів виборчого процесу тощо; провести роботу з працівниками апарату управління з питань попередження проявів адміністративного тиску, незаконного втручання у хід виборчого процесу та в роботу виборчих комісій. Окремі доручення дані іншим структурним підрозділам апарату управління Знам’янської міської ради. З метою сталого проходження виборчого надані рекомендації:

- селищному голові Знам’янської Другої селищної ради Філіпенку С.І., керівникам підприємств, установ та організацій міста, на території яких розміщуються виборчі дільниці, всебічно сприяти виборчим комісіям щодо реалізації повноважень, зокрема в частині належного матеріально-технічного забезпечення діяльності виборчих комісій згідно з вимогами, встановленими Законом України «Про вибори Президента України» та постановою Центральної виборчої комісії від 4 березня 2014 року №31;

- Знам’янському МВ УМВС України у межах компетенції забезпечити дотримання громадського порядку, охорону виборчих бюлетенів, іншої виборчої документації та приміщень, що надаються виборчим комісіям, недопущення випадків порушення виборчого законодавства під час проведення виборчої кампанії та голосування на позачергових виборах Президента України 25 травня 2014 року;

- Знам`янському міськрайонному відділу Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Кіровоградській області, Державній пожежно-рятувальній частині-18 Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Кіровоградській області вжити заходи щодо попередження надзвичайних ситуацій під час виборчої кампанії та проведення голосування 25 травня 2015 року.

Ознайомлено присутніх із рішенням виконавчого комітету Знам’янської міської ради від 04 березня 2014 р. № 96 «Про визначення місць для розміщення матеріалів передвиборної агітації під час проведення виборів Президента України 25 травня 2014 року», яким встановлено на території м. Знам’янка наступні місця для розміщення матеріалів передвиборної агітації, передбаченої Законом України „Про вибори Президента України”: стенд по вул. Жовтневій біля входу в міський парк відпочинку; стенд на Привокзальній площі при вході на центральну алею; стенд на автобусній зупинці по вул. Радянській (біля спортшколи); стенд біля міського палацу культури по вул. Жовтневій; стенд на автобусній зупинці „Пождепо” (біля житлового будинку №75 по вул. Фрунзе); стенд біля колишнього кінотеатру „Україна”; стенд по вул. Г.Сталінграда у районі водолікарні. Управлінням спільно з КП „ЗЖЕК №1 ” (кер. Дегтяр Е.Г.) забезпечено обладнання стендів у вказаних вище місцях.

Начальник відділу ведення Державного реєстру виборців Денисов Олександр Миколайович звернувся з проханням провести серед членів громадських організацій роз’яснювальну роботу з метою уточнення персональних даних громадян шляхом звернення до відділу ведення Державного реєстру виборців.

Особливо це стосується осіб, яким виповнилося 18 років, які змінили прізвище або отримали громадянство, а також тих, котрі на попередніх виборах не виявили себе в списках або їхні дані були внесені помилково. Важливо, щоб громадяни на залишали перевірку на останній день - за п’ять днів до виборів включення у списки можливе лише за рішенням суду, а в день виборів - взагалі заборонене. Тож якщо є сумніви хай звертаються зараз і тоді вони будуть впевнені, що у день голосування ніщо не завадить їм проголосувати за обраного Вами кандидата! При собі мати паспорт.

Крім того, кожен, хто має доступ до мережі Інтернет, може перевірити свої дані в "Особистому кабінеті виборця” на офіційному веб-сайті Державного реєстру виборців www.drv.gov.ua.

Керуюча справами міськвиконкому Меренкова Лілія Іванівна ознайомила керівників та членів громадських організацій міста з міськими заходами з нагоди 28-х роковин Чорнобильської катастрофи та запросила взяти участь в урочистій ході до пам’ятного знака на честь знам’янчан та мешканців району, які брали участь у ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС. Урочиста хода відбудеться 25 квітня об 11.10 від приміщення міськвиконкому.
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 1195 | Додав: Admin | Рейтинг: 1.2/4

Кировоград: новости и сайты