Неділя, 28.04.2024, 10:03
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2011 » Грудень » 20 » 20 грудня українська міліція вже вдвадцяте відзначає своє професійне свято
16:00
20 грудня українська міліція вже вдвадцяте відзначає своє професійне свято
 
12         20 грудня українська міліція вже вдвадцяте відзначає своє професійне свято. Його з правом можна назвати всенародним, адже міліція частка народу і покликана служити йому. Цей день об’єднує працівників міліції усіх поколінь.
Знам'янські міліціонери завжди, не шкодуючи сил та здоров’я, нерідко ризикуючи власним життям заради життя інших, сумлінно виконують свій громадський обов’язок. Тому є й результат: намічаються позитивні тенденції зниження злочинності, поліпшення роботи у різних напрямках. На протязі цього року розглянуто безліч заяв і повідомлень про злочини та кримінальні справи. Кожний слідчий має свій напрямок роботи, вживаються всі заходи, аби не порушувати права і законні інтереси громадян. Під час слідства працівники виявляють злочини, скоєні злочинцями раніше, про які потерпілі не заявляли, тобто латентні.
 
12          Завдяки вашій нелегкій, наполегливій праці вписано багато яскравих сторінок в історії органів внутрішніх справ міста Знам'янка, – звернувся до присутніх виконуючий обов'язки начальника міліції Крищенко Андрій Євгенович. – Щодня, виходячи на роботу, ви показуєте приклади стійкості, мужності, патріотизму. Ви – люди сміливої та небезпечної професії. Особливі слова глибокої вдячності вашим рідним і близьким. Адже День міліції – це і їх свято. Бажаю всім співробітникам органів внутрішніх справ та ветеранам міцного здоров’я, благополуччя і миру. З нагоди Дня міліції Андрій Євгенович вручив працівникам правоохоронних органів Подяки та нагороди.
Цей день виявився для працівників Знам'янського МВ УМВС України та лінійного відділу на станції Знам'янка щедрим та багатим на привітання.
 
12          Міський голова Крижановським Ігор Борисович від виконавчого комітету Знам'янської міської ради вручив Почесні Грамоти та Подяки професіоналам своєї справи, а саме працівникам Знам'янському МВ УМВС України та ЛВ на станції Знам'янка. Шановні працівники та ветерани органів внутрішніх справ! Вітаю Вас з професійним святом – Днем міліції! Працівники органів внутрішніх справ – це благородні і мужні люди, які працюють для захисту законності і правопорядку. Заради свободи, честі, гідності громадян вам часто доводиться ризикувати власним життям .
У цей день висловлюю щиру вдячність всім працівникам та ветеранам міліції за самовіддану працю. Хай ваше серце зігріває тепло людської подяки за добрі справи, зроблені вами на ниві правоохоронної діяльності. Бажаю вам міцного здоров'я, особистого щастя, в домівках – світла і злагоди, в серцях – добра, в помислах – мудрості, в службових справах – принциповості і наполегливості"– такими словами вітання звернувся до всіх присутніх міський голова.
 
12           Лунали вітання і від голови Знам'янського міськрайонного суду Попової Наталії Іванівни, яка наголосила на тому, що співпраця з працівниками суду і надалі буде тісною, конструктивною і плідною.
  
12          Із нагоди професійного свята вітання прозвучали, як настанова, і від ветеранів правоохоронних органів , а саме О.Антоненка. Хочу подякувати усьому особовому складу Знам'янського райвідділу міліції за сумлінну службу, за те, що у будь-яку пору доби наші працівники готові прийти на допомогу людям. Прийміть, шановні колеги, найщиріші вітання і побажання всіляких гараздів у житті. Нехай професійні успіхи постійно крокують із Вами по життю, а у важку хвилину ніколи не підводять товариші та серце. І завжди пам’ятаймо, що найвищою оцінкою роботи є довіра і повага людей – промовив Олег Савелійович.   
12         
Категорія: Експрес інформація | Переглядів: 1067 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты