П`ятниця, 03.05.2024, 07:11
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Серпень » 25 » 24 серпня, в Знам’янці відбулася низка святкових заходів, присвячених 22-ому Дню народження України
12:29
24 серпня, в Знам’янці відбулася низка святкових заходів, присвячених 22-ому Дню народження України

                         
12У рамках відзначення Дня незалежності України,   для знам'янчан і гостей міста були проведені різнопланові заходи, які розкривали сутність української культури, побуту, історії, традицій.  
Зранку, велика кількість знам’янчан завітала до міського парку відпочинку міста, який перетворився на активну та цікаву зону відпочинку, де кожен охочий знайшов собі розвагу до душі.
Розпочалися святкування яскравим дійством - парадом вишиванок та сучасного українського костюму, який пройшов центральною вулицею міста.                          
12 
Кожен учасник параду був відзначений дипломом та отримав пам'ятний подарунок від міської організації Партії регіонів.

Вітаючи знам’янчан та гостей міста із 22 – ю річницею незалежності України, міський голова Крижановський І.Б. сказав: «Роки становлення незалежної держави далися не просто. Але незалежно від подій у державі люди працювали та відпочивали, виховували дітей і сподівалися на достойне життя, сильну та справедливу владу. 22 роки – чудовий вік для нових починань – це вік молодості і вік надії. Цей день ми зустрічаємо з вірою в майбутнє.                          
12 
У нашому місті зроблено не мало. Та ми не збираємось зупинятись на досягнутому. Попереду ще багато справ.
Сьогодні у міському парку відпочинку для дорослих та малечі організовані різноманітні святкові розважальні та спортивні заходи. Парад вишиванок, фестиваль кулішу, ярмарок, виставка – вся українська самобутність перед Вами, як на долоні. Ми – українці, ми зберегли свою культуру та історію. Нам є чим пишатися. Ми любимо нашу країну і наше місто. Ми – знам’янчани. Тож бережімо один одного, адже разом ми сольні і не переможні, разом ми – Україна!».
Будинок дитячої та юнацької творчості запросив малечу міста та їх батьків взяти участь у розважально-ігровій програмі «Моя барвінкова Україна».                           
12  
Усі бажаючі мали змогу насолодитися святковою концертною програмою, підготовленою хореографічними колективами «Екстраверт» ( кер. Степанова К.М., Стукаленко М.В.), «Перлина» (кер. Залєвська Н.М.), «Любава» ( кер. Долинська О.С.) та солістами Петренко Марією, Масною Анною (кер.Ніклонська Ж.П.), Колавенко Вікторією (кер.Реп’яшник Л.А.), вокальною групою «Лілея» (кер. Троян О.В.), які своїми виступами прославляють свій рідний край, свою Батьківщину.

Для знам’янчан було організовано проведення виставки дитячих робіт вихованців гуртків: «Незвичайне поряд» (кер.Кондратьєва С.І.), «Малюнок, графіка, живопис» (кер. Цатурян С.В.), «Бісероплетіння» (кер.Демченко О.С.), «Іграшка-сувенір» (кер.Любінська Н.В.), «Українська художня вишивка (кер.Дордюк С.М.), а всі охочі мали можливість взяти участь у майстер-класі ужитково-прикладного мистецтва.                           
12  

Завершили ігрову програму для дітей спортивно-розважальні змагання «Які ми – козаки».

Цього року на День незалежності України на знам’янчан та гостей міста чекав новий сюрприз – фестиваль кулішу "Козацька смакота" та відбулося урочисте посвячення в козаки чотирьох юнаків.
Всі бажаючі мали змогу не тільки скуштувати куліш, а і побувати на мастер-класі його приготування.
Можливість поринути у чарівний світ української народної пісні глядачам подарували народний аматорський ансамбль української пісні і танцю «Барвінок» (кер. Заслужений працівник культури України Є.Мельниченко, акомп. В. Марченко) та колектив «Троїсті музики» (кер. С. Івасенко).
Впродовж усіх програм працював медовий ярмарок та виставка-продаж робіт народних умільців міста.
Святкування Дня незалежності у нашому місті завершилося святковим феєрверком.
















Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 913 | Додав: Admin | Рейтинг: 3.0/4

Кировоград: новости и сайты