Субота, 11.05.2024, 12:58
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2012 » Грудень » 25 » 25 грудня - день введення радянських військ до Афганістану
11:59
25 грудня - день введення радянських військ до Афганістану
 
12         25 грудня - день введення радянських військ до Афганістану. У цей день у 1979 р. до ДРА по мосту через р.Аму-Дар'я ввійшли війська 40-ї армії СРСР. Уведенням радянських військ почалася так звана Афганська війна (1979-1989) - один з етапів громадянської війни в Афганістані, ознаменований присутністю в цій країні військового контингенту радянських військ.
Саме цього дня у нашому місті відзначили тридцять третю річницю введення радянських військ в Афганістан. В УПЦ Преподобного Сергія Радонезького свяженослужитель о.Сергій відслужив поминальну панахиду по загиблих в Афганістані. Після чого відбулася урочиста хода центральною вулицею міста, мітинг-реквієм біля меморіального комплексу "Пам'яті воїнів Афганістану". Хвилиною мовчання, запаленням свічок та покладанням квітів вшанували пам'ять загиблих в Афганістані присутні.   
12           У заходах взяли участь секретар міської ради А.Тесленко, керуюча справами міськвиконкому Н.Тесленко, члени Знам'янської міської Спілки ветеранів війни в Афганістані, воїни-інтернаціоналісти, сім’ї загиблих воїнів, працівники трудових колективів підприємств, установ,організацій міста.
  Схилімо свої голови у скорботі за тих, імена яких висічено на скрижалях нашої історії, імена загиблих земляків. Віддайте шану матерям, які у житті втратили найдорожче. Згадаймо про той день, коли потрібно запалити свічу пам’яті героям, яких серед нас уже немає. І нехай цієї миті серця наші наповняться любов’ю і співчуттям

Категорія: Експрес інформація | Переглядів: 856 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1

Кировоград: новости и сайты