Субота, 20.04.2024, 02:28
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2011 » Вересень » 27 » 27 вересня-День туризму
08:44
27 вересня-День туризму
 
12          Напередодні Дня туризму з 16 по 19 вересня 2011 року у с. Тарасівка Новгородківського району відбувся 18 обласний туристичний зліт серед працівників освіти. У змаганнях взяло участь 18 команд з міст та районів області. Організатором змагань виступили Кіровоградський обласний центр туризму, краєзнавства, спорту та екскурсій учнівської молоді та обласний комітет профспілки працівників освіти. Наше місто представляла команда освітян, членів туристично-краєзнавчого клубу «Чорнолісся» з 7 чоловік: Швайка П.М., Голіков В.А., Калюжна А.А., Виноградова Н.В., Бондаренко Ю.О., керівник групи Корчагін В.В. та організатор господарсько-побутових питань Корчагіна О.П.
12         Розпочався зліт знайомством - представленням команд. Змагання проходили протягом трьох днів в кілька єтапів. Перший етап змагань – спортивне орієнтування на місцевості. Основний етап змагань – крос-похід. Рухаючись за картою, група мала знайти контрольні пункти, розпалити вогнище, завязати вузли, організувати переправу тощо. Суботній вечір приніс ще один етап змагань – конкурсний, де вимагалося проявити особисті якості кожного учасника.
У загальнокомандному заліку наша команда зайняла достойне місце! Нажаль, призове місце вибороти не вдалося оскільки для високих балів команда не мала відповідного спорядження.В першій декаді жовтня будуть проходити Всеукраїнські змагання з різних видів спортивного туризму, організовані Федерацією спорту та туризму України. Проходять вони в Закарпатській області, поблизу м.Ужгород. І знову в команді від Кіровоградської області наш знамянчанин – Корчагін Валерій. Сподіваємося на найкращий результат.
Але напевно найкращий результат буде тоді, коли наші команди представлятимуть місто у змаганнях різних рівнів, маючи відповідне сучасне туристично-спортивне спорядження. Сподіваємося, що відгукнуться меценати цієї справи, і тоді нашому місту буде чим пишатися, адже потенціал серед молоді є значний і його необхідно підтримати.

Категорія: Новини туризму | Переглядів: 1446 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1

Кировоград: новости и сайты