Субота, 18.05.2024, 06:15
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2012 » Жовтень » 1 » 28-29 вересня відбулися сходи громадян південної, центральної та Привокзальної частин міста
15:29
28-29 вересня відбулися сходи громадян південної, центральної та Привокзальної частин міста
 
12         28-29 вересня відбулися сходи громадян південної, центральної та Привокзальної частин міста. У сходах громадян центральної та Привокзальної частин міста взяли участь: народний депутат України Єдін Олександр Йосипович, міський голова Крижановський Ігор Борисович, депутат Кіровоградської обласної ради Кліпацький Сергій Вікторович, депутати міської ради, керівники комунальних підприємств міста, представники правоохоронних органів.
Під час сходів перший заступник міського голови Джулай Володимир Олександрович звітував про виконання міської Програми "Центральний регіон - 2015" за 2011 рік та за січень-вересень 2012 року. Володимир Олександрович сказав, що протягом 2011 року в місті реалізовано 27 соціальних та 6 інвестиційних проектів.
 
12          Депутат Кіровоградської обласної ради Кліпацький Сергій Вікторович також інформував з даного питання. Повідомив, що ТОВ «Геоїд» завершило реалізацію інвестиційних проектів: «Будівництво 2-черги виробництва з реконструкцією та розширенням існуючих приміщень та будівель під розміщення заводу з виробництва метало пластикових виробів та нестандартних конструкцій», «Модернізація існуючого обладнання, придбання нових автоматичних ліній іноземного виробництва, оновлення автопарку підприємства».
Всі запитання, які порушували мешканці частини міста, узагальнені та перебуватимуть на контролі.

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 855 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты