Вівторок, 21.05.2024, 12:47
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2012 » Липень » 3 » 30 тисяч жителів області вже отримали компенсаційні виплати по вкладах колишнього Сбербанку СРСР
10:30
30 тисяч жителів області вже отримали компенсаційні виплати по вкладах колишнього Сбербанку СРСР
 
12         Про це під час апаратної наради в ОДА повідомив начальник філії обласного управління АТ «Ощадбанк» Юрій Кабов.
Інформуючи учасників наради про стан організації виплат компенсаційних коштів вкладникам колишнього Сбербанку СРСР, Юрій Кабов зазначив, що зазначені виплати здійснюються у рамках виконання програми соціальних ініціатив Президента України Віктора Януковича.
Процес актуалізації вкладників Сбербанку колишнього СРСР, які не отримали протягом 2008-го року компенсаційні кошти в межах проіндексованих заощаджень, в області було розпочато з 2 квітня нинішнього року. За цей час – з метою прискорення процесу актуалізації вкладників та виплати компенсаційних виплат, в обласному управлінні були проведені заходи по закупівлі додаткової комп’ютерної та оргтехніки – принтерів, ксероксів, 3G-модемів та маршрутизаторів. До 50 осіб було збільшено кількість співробітників у відділеннях «Ощадбанку». З метою безперебійного електропостачання на випадок його відключення, в управлінні встановлений мобільний автономний генератор електричної енергії.
Як повідомив Юрій Кабов, на сьогодні в області зареєстровано більше 177 тисяч вкладників колишнього Сбербанку СРСР. З них – 84,5 тисячі вже пройшли актуалізацію, а 30 тисяч отримали компенсаційні кошти (що становить 36% від кількості громадян, які актуалізувалися).
Він також відзначив, що процес актуалізації вкладників передбачається завершити в області до жовтня нинішнього року, а виплату компенсацій – у листопаді.
Як відзначив начальник філії обласного управління АТ «Ощадбанк», за період з початку проведення вказаних заходів в обласне управління надійшли десятки звернень та скарг від вкладників. У більшості звернень порушуються питання щодо роз’яснення порядку проведення виплат компенсаційних коштів, стосовно невірно внесених даних в реєстр, а також про перенесення дати актуалізації та дати виплати.
Він відзначив, що всі невірно внесені в реєстр дані вкладників було здійснено ще у 2008-му році із-за недосконалого програмного забезпечення. Але виправлення таких помилок здійснюється протягом 3-х днів.
За словами Юрія Кабова, перенесення дати виплати здійснюється автоматично, в програмному комплексі – без втручання людського фактору. Але це питання також вирішується за узгодженням з Правлінням АТ «Ощадбанк».
– По зверненнях та скаргах були вирішені всі порушені питання та надані відповідні роз’яснення вкладникам, – повідомив Юрій Кабов.
На запитання голови обласної ради Миколи Ковальчука: Чи існують вікові обмеження, та чи виникають будь-які перешкоди під час актуалізації вкладників?, Юрій Кабов зауважив, що процесом актуалізації та виплатою компенсаційних коштів охоплені представники всіх вікових категорій – від молоді – до тих, кому вже виповнилося більше ста років.


                                                       За матеріалами офіційного сайту Кіровоградської ОДА
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 750 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты