П`ятниця, 03.05.2024, 01:12
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2014 » Жовтень » 10 » 40 днів пам’яті….
16:45
40 днів пам’яті….
 
12
5 жовтня, в міському Палаці культури м.Знам’янка (директор Л.Кравцова) рідні, близькі, друзі, колеги, однодумці, побратими вшановували пам’ять Віктора Голого. 40 днів потому час зупинився в його серці, а душа отримала нове життя - життя в світлій пам’яті, теплому спогаді, сказаному слові! 

Віктор залишив  жити часточку своєї душі в кожному з нас – для кожного своєю мірою. Це згадується, переосмислюється, усвідомлюється по-різному. Веселий і усміхнений він був з нами в яскравих моментах життя на  світлинах виставки, що оформлена у співпраці з обласним художнім музеєм. 
 
12
Говорив і співав у документальному фільмі, створеному та презентованому журналісткою О. Хоменко та директором музею Т. Кулик. Музичний вечір пам’яті подарував всім гість із Києва - друг і побратим Віктора, співак, лідер гурту «Тінь сонця» Сергій Василюк. Душу  втішали улюбленими піснями Віктора у його виконанні: «Ніколи не плач», «Їхали козаки», «Вишневий садок», «Козача могила», «Народна війна», «Лента за лентою» та інші. Дивним чином в кожній пісні, кожному слові відлунювала душа Віктора. 

Щирий, відкритий, з твердою волею та гарною товариською вдачею, обдарований натхненно любити життя Віктор завжди буде жити у людській пам’яті!
 
12

Директор музею 
Т.Кулик

 

Категорія: Новини культури | Переглядів: 963 | Додав: Admin | Рейтинг: 3.0/4

Кировоград: новости и сайты