Четвер, 25.04.2024, 02:05
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2015 » Квітень » 2 » 44-й обласний зліт молодих учителів Кіровоградщини та профспілкового активу
08:43
44-й обласний зліт молодих учителів Кіровоградщини та профспілкового активу
12
У своїй професії вчитель отримує радість спілкування, задоволення від творчої діяльності та численних відкриттів, дорогоцінне відчуття самореалізації та усвідомлення виконаного обов’язку, повагу та вдячність учнів, колег, громади та суспільства.

У рамках Тижня молодого вчителя було високо оцінено працю педагога-організатора НВК «Знам’янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2-ліцей» Анни Соколової , яка перемогла в міському конкурсі «Міс Освітянка- 2015» серед молодих спеціалістів міста та селища Знам’янки.

Саме Анна представляла місто Знам’янка на обласному зльоті молодих учителів.

Від 26 до 28 березня 2015 року відбувся 44-й обласний зліт молодих учителів Кіровоградщини та профспілкового активу, присвячений 70 річчю визволення України від німецько-фашистських загарбників.

12
Першого дня нас зустрів педагогічний колектив комунального закладу навчально-виховного об’єднання «Спеціалізований загальноосвітній навчальний заклад І ступеня «Гармонія» - гімназія імені Т.Г. Шевченка – центр позашкільного виховання «Контакт» Кіровоградської міської ради.

У цьому закладі відбулося пленарне засідання, під час якого молодих освітян привітали представники облдержадміністрації, обласного комітету профспілки працівників освіти і науки України, комунального закладу «Кіровоградський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти».

Усі присутні були приємно вражені виступами представників учнівських колективів гімназії імені Т.Г.Шевченка та авторської школи козацько-лицарського виховання ЗШ №21 м. Кіровограда.

У стінах гімназії функціонують два прекрасні музеї: музей звільнення м. Кіровограда та музейна кімната Т.Г. Шевченка.

Після передачі естафети передового педагогічного досвіду, молоді освітяни вирушили до с. Оникієво Маловиськівського району (оздоровчий табір «Лісова пісня»). Саме тут відбулася конкурсна програма  «Міс Освітянка – 2015» та «Містер Освітянин – 2015», у якій взяли участь 24 учасники з різних міст і районів Кіровоградської області.

Анна Соколова здобула титул «Міс Глядацьких симпатій» та виборола ІІІ місце у конкурсі стіннівок громадянсько-патріотичного спрямування.

27 березня відбулося знайомство з практикою виховної роботи Оникіївської ЗШ І-ІІІ ст. Маловисківського району. 

Конкурсанти зльоту взяли участь у навчальній програмі Державної служби з надзвичайних ситуацій у Кіровоградській області «Дії населення у надзвичайних ситуаціях».

Останнього дня заходу відбулася екскурсійна програма: «Знакові історичні події та видатні історичні постаті». Присутні переглянули кінофільм «Холодний Яр», побували у селі Підлісне Олександрівського району, Підліснянському НВК, поклали квіти до пам’ятника піонерам-героям Великої Вітчизняної війни.

Учасники конкурсу побували у місцях історичних пам’яток сіл Бовтишка та Розумівка, у музеї вчителя та Олександрівському НВК №3, і відвідали Першу козацьку столицю, маєток і могилу Богдана Хмельницького (місто Суботів та Чигирин).

Цей зліт став незабутнім бо ми побачили й дізналися багато нового й цікавого, знайшли нових друзів, поспілкувалися із гарними людьми.

Ми раді, що отримали змогу відвідати 44-й зліт молодих і талановитих педагогів!
Висловлюємо щиру подяку міському комітету профспілки освітян (Мельник Т.І.- голові комітету , Маслюковій В.В., Павленко І.М.), депутату обласної ради Кліпацькому С.В., директору Сопільняку Ю.М. і педагогічному колективу НВК «Знам’янська ЗШ І-ІІІ ступенів №2-ліцей» за фінансову й моральну підтримку. 

Педагоги-організатори НВК
Інна Неводнича  і Анна Соколова 



Категорія: Новини освіти | Переглядів: 903 | Додав: Admin | Рейтинг: 1.0/2

Кировоград: новости и сайты