Середа, 03.07.2024, 06:31
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 250
Гостей: 250
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2017 » Серпень » 7 » 6 серпня – у Знам'янці відбулося святкування Дня міста.
14:34
6 серпня – у Знам'янці відбулося святкування Дня міста.
Міський парк відпочинку із самого ранку ставав схожим на переповнену чашу, до якого все більше і більше прямувало людей, одна за другою під'їжджали автівки, а всіх приїжджих зустрічала весела музика і радісні усмішки перехожих. Чудове оформлення парку, музика, все це надихало, заворожувало, і дарувало душевний спокій і любов.
Традиційно розпочалося свято з розважально-ігрової програми для дітлахів «Барви літа». Діти активно приймали участь у різних конкурсах та мали змогу насолодитися шоу мильних бульбашок. Протягом дня для молоді та людей поважного віку проводились різноманітні музично-розважальні програми. Не обійшлося і без спортивних заходів. Гості та мешканці міста насолоджувалися грою духового оркестру.  
Родзинкою святкування стало відкриття арки міського парку відпочинку.  Єпископ Олександрійський та Світловодський Боголєп, Благочинний Знам’нського округу о.Василь (Мазурок) та настоятель  о. Віктор освятили арку. Міський голова С.І. Філіпенко, голова Кіровоградської обласної ради О.А. Чорноіваненко, заступник голови  – керівник апарату Кіровоградської обласної державної адміністрації С.В. Лобанова урочисто перерізали стрічку, тим самим запевнили, що це лише початок  кращих змін у нашому місті.
Основні урочистості відбулися увечері на міському стадіоні, де зібралося чимало знам’янчан та гостей міста. Вітали знам’янчан та гостей міста з днем народження міста міський голова С.І. Філіпенко, голова Кіровоградської обласної ради О.А. Чорноіваненко, заступник голови 
Кіровоградської обласної державної адміністрації – керівник апарату Кіровоградської обласної державної адміністрації С.В. Лобанова, секретар Олександрійської міської ради О.М. Богоявленська, єпископ Олександрійський та Світловодський Боголєп, помічник-консультант народного депутата України Олеся Довгого А. Іщенко. Міський голова подякував кожному знам’янчанину за всі добрі справи, наміри та починання,спрямовані на розвиток та благоустрій міста, покращення добробуту його жителів. Побажав, щоб завжди об’єднувала любов і небайдужість до рідного міста, адже саме спільними зусиллями кожного дня, кожного року ми маємо творити місто заради майбутнього наших дітей та з поваги до наших батьків.  Гості побажали усім мешканцям нашого славетного міста міцного здоров’я, любові, достатку, сімейного тепла, щасливої долі й Божого благословення!  
Андрій Іщенко вручив Подяки Верхової Ради України від народного депутата України Олеся Довгого Попову Петру Миколайовичу, в.о. головного лікаря  комунального закладу «Знам’янська міська лікарня імені А.В.Лисенка»;  Полежай Людмилі Борисівні, заступнику головного лікаря з медичної частини вищої категорії,  комунального закладу «Знам’янська міська 
лікарня імені А.В.Лисенка»;Часник Тетяні Миколаївні, керівнику зразкового аматорського танцювального колективу «Веселка»; Гавришевському Євгенію Олександровичу, директору Знам’янської КДЮСШ. 
Традиційно на святі було урочисто вшановано  номінантів та   переможців щорічного міського  конкурсу "Людина року". Переможцями стали:
- «Залізничник року» - Кучер Валерій Володимирович – голова профспілкового комітету Знам’янського загону відомчої воєнізованої охорони; 
- «Працівник освіти року» - Довгалевська Світлана Анатоліївна - завідувач Дошкільного навчального закладу №7 «Козачок»;  
- «Фізична  культура і спорт» - Сайфудінов Михайло Романович - випускник НВК «Знам’янська ЗШ № 3 – гімназія»;   
- «Громадський діяч року» - Мазур Олександр Григорович - заступник Знам’янської міської Спілки
 ветеранів війни в Афганістані.  
- «Молодь Знам’янщини» - Морговськпй Богдан Андрійович - член Знам’янського осередку ВМГО «ФРІ»;
- «Підприємець року» - Слюсар Олег Васильович - приватний підприємець; 
- «Лідер року самоорганізації населення» - Тертишна Людмила Анатоліївна - голова будинкового комітету №9;  
- «Професіонал року у комунальній сфері» - Чохляд Леонід Анатолійович – майстер дільниці №3 «Поточний ремонт» комунального ідприємства «Знам’янський комбінат комунальних послуг”.   
Кожен з   переможців  отримав від міського голови статуетку «Ніку», Почесну грамоту, квіти та пам’ятний календар з символікою міста. Номінанти в свою чергу отримали Дипломи, квіти та подарунки.
Окрім цього, в рамках відзначення Дня міста відбувся святковий концерт за участю   Владислава Кашпуренко, соліста Кіровоградської обласної філармонії, фіналіста V сезону «Голос Країни» та Тетяни Піскарьової, Заслуженої артистки України. 
Протягом дня у міському парку відпочинку функціонували виставки – продаж виробів декоративно – прикладного мистецтва  і  дитячі атракціони. 

Переглядів: 1045 | Додав: Moderator_1 | Рейтинг: 3.3/10

Кировоград: новости и сайты