П`ятниця, 29.03.2024, 14:22
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2017 » Червень » 6 » 70-й ювілей у ДНЗ № 7 "Козачок"
09:14
70-й ювілей у ДНЗ № 7 "Козачок"
12
70 років у садочку "Козачок" вирує життя, 70 років - для історії всього лише мить, а для багатьох поколінь випускників, ветеранів праці та нинішніх педагогів - це незабутня подія, яка дарує прекрасні спогади про яскраві будні і відкриває нові сторінки творчої діяльності.

Ця чудова історія створювалася ініціативними співробітниками: вихователями,  помічниками вихователя, кухарями, медичним персоналом і багатьма іншими людьми, закоханими у свою справу.
12

Всім довелося чимало попрацювати, подолати безліч труднощів, щоб досягти  успіху.   І сьогодні всі співробітники  дошкільного закладу прагнуть створити для дітей атмосферу любові і радості, зробити життя вихованців цікавим  і змістовним, допомагають побачити світ в різноманітті фарб.

Незмінним залишається трепетне, дбайливе ставлення до кожної дитини, ентузіазм, сумлінність, ініціатива і щира зацікавленість співробітників.
12

На урочистому заході з нагоди 70-річчя дошкільного закладу були присутні почесні гості: міський голова Філіпенко Сергій Іванович, начальник відділу освіти Грекова Людмила Анатоліївна, заступник начальника відділу освіти Черкас Наталія Леонідівна, методист ММК відділу освіти Скляровська Лариса Дмитрівна, головний бухгалтер міського відділу освіти Дончик Олена Володимирівна, завідуючі, методисти, батьки та колеги з ДНЗ міста.
12

У своєму вітальному виступі міський голова Філіпенко С.І. зазначив, що дитсадок № 7 «Козачок» у м.Знам’янка є справжньою прикрасою міста в самісінькому його центрі. Цей малень­кий оазис краси і життєвої гармонії приваблює й притягує до себе по­гляд кожного мешканця нашого міста. А для його мешканців — це райський острівець, звідкіля доноситься щасливий дитячий гомін, линуть пахощі різноманітних квітів, радують око дивовижні ландшафтні прикраси. А на завершення своєї промови очільник міста подарував дошкільному навчальному закладу подарунок.
12
Начальник відділу освіти Грекова Л.А. у своєму виступі від щирого серця привітала цей чудовий, енергійний і життєрадісний колектив з ювілейною датою та побажала всім здоров’я, довголіття та безкінечного процвітання.

Для присутніх була представлена концертна програма за участю вихованців та педагогів.
12

Час невблаганно швидкісний і доволі важко встигнути зафіксувати в цьому житті щось надто важливе, духовно-святе. І все ж вихователям садочка вдається нічого й нікого не лишати за бортом історії. 

Вони пам’ятають про всіх своїх випускників, знають про їх життєві досягнення і, головне, не розривають зв’язків із ними, які вважають родинними. 

Так, на кож­не святкування дня народження дит­садочка сюди приїздять-поспішають звідусіль його колишні вихованці та працівники — навіть ті, котрі вже у глибоко поважному віці.  
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 972 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/4

Кировоград: новости и сайты