П`ятниця, 26.04.2024, 06:08
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2018 » Лютий » 5 » 80 років то не вік, головне стан душі!
08:08
80 років то не вік, головне стан душі!
12
Серед кращих винаходів людства поезія займає почесне місце. Скільки століть люди намагаються розумом пояснити чудо поезії! Чому вірші здатні чарувати, підбадьорювати, надихати на подальшу боротьбу? Або, навпаки, заспокоювати, зцілювати душу. Як вдається поетам так глибоко проникати в людські почуття? Так ніжно розповідати про кохання та гостро — про ненависть та ревнощі?

Дотепер немає відповіді на питання, в чому секрет поетичних чарів. Поезія залишається загадкою. Тим більше вона вабить читачів. Навіть той, хто кричить: «Не люблю віршів всіляких поетів!», мабуть, просто не читав шедеврів. Інакше обов'язково знайшов би собі поетів до душі.
12

А в нашому місті поети знайшли один одного і згуртувалися в літературний клуб «Поетичний Олімп» (кер. В. Кравченко), що діє при міському Палаці культури.

«80 років то не вік, головне стан душі!» - під таким гаслом пройшла зустріч у клубі 3 лютого і присвячена вона ювілею талановитого  поета Миколи Марцина. 

Теплими словами вітали Миколу Микитовича всі учасники клубу, читали на його честь вірші і присвяти. Євдокія Мельниченко, Заслужений працівник культури України виконала для ювіляра величальну пісню і підтримали її всі присутні.
12

Близький друг ювіляра, О.С.Шевченко, згадував роки співпраці. Розповів про його людські якості та пригадував цікаві історії  з життя.
А. Р. Загравенко — поет, прозаїк, драматург, член Національної спілки письменників України, лауреат обласної премії ім. Ю. Яновського. Привітав М. Марцина та  подарував йому зібрання своїх творів.

Художники міської асоціації народних умільців та самодіяльних художників МПК Олександр Волкодав подарував картину яку написав сам,  «Поету від художника».  

Для багатьох поезія - це ще один спосіб існування й самовираження. Це можливість висловити свої почуття і переживання та донести їх до інших. Микола Микитович живе поезією і хоча за плечима вже немало років, він у постійному пошуку, завжди енергійний і життєрадісний. Тож побажаємо йому многая літа і творчої наснаги.

Керівник любительських об’єднань          
В. Кравченко
Категорія: Новини культури | Переглядів: 803 | Додав: Admin | Рейтинг: 4.0/4

Кировоград: новости и сайты