Вівторок, 07.05.2024, 14:45
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Березень » 28 » Адміністративні послуги
15:29
Адміністративні послуги
 
12         З 1 січня 2013 року набрав чинності Закон України «Про адміністративні послуги». Цей Закон визначає правові засади реалізації прав, свобод і законних інтересів фізичних та юридичних осіб у сфері надання адміністративних послуг.
Вимоги цього Закону поширюються на надання суб’єктом надання адміністративних послуг витягів та виписок з реєстрів, свідоцтв, довідок, копій, дублікатів документів та інші передбачені законом дії, у результаті яких суб’єкт звернення а також об’єкту, що перебуває в його власності, володінні чи користуванні, надається або підтверджується певний юридичний статус та/або факт.
Фізична особа, у тому числі фізична особа – підприємець, має право на отримання адміністративної послуги, незалежно від реєстрації її місця проживання чи місця перебування, крім випадків, установлених законом.
Юридична особа має право на отримання адміністративної послуги за місцезнаходженням такої особи або у випадках, передбачених законом, за місцем провадження діяльності або місцезнаходженням відповідного об’єкта.
Заява на отримання адміністративної послуги подається в письмовій чи усній формі. Письмова заява може бути подана суб’єкту надання адміністративної послуги особисто, надіслана поштою або у випадках, передбачених законом, за допомогою засобів телекомунікаційного зв’язку.
Перелік та вимоги до документів, необхідних для отримання адміністративної послуги, визначаються законом. Забороняється вимагати від суб’єкта звернення документи або інформацію для надання адміністративної послуги, не передбачені законом.
Граничний строк адміністративної послуги визначається законом. У разі якщо законом не визначено граничний строк надання адміністративної послуги, цей строк не може перевищувати 30 календарних днів з дня подання суб’єктом звернення заяви та документів, необхідних для отримання послуги.
Надання адміністративних послуг у сфері соціального забезпечення громадян здійснюється на безоплатній основі. Розмір плати за надання адміністративної послуги (адміністративного збору) і порядок її справляння визначаються законом з урахуванням її соціального та економічного значення. Плата за надання адміністративної послуги зараховується до державного або відповідного місцевого бюджету, плата вноситься суб’єктом звернення одноразово за весь комплекс дій та рішень суб’єкта надання адміністративних послуг, необхідних для отримання адміністративної послуги (включаючи вартість бланків, експертиз, здійснюваних суб’єктом надання адміністративної послуги, отримання витягів з реєстрів тощо).
Інформацію про порядок надання адміністративних послуг, розроблені інформаційні картки розміщено на офіційному веб-сайті Знам’янської міської ради (zn-rada.at.ua) в розділі «Каталог послуг».
Посадові особи, уповноважені відповідно до закону надавати адміністративні послуги, адміністратори несуть дисциплінарну, цивільну, адміністративну або кримінальну відповідальність, передбачену законом, за порушення вимог законодавства у сфері надання адміністративних послуг. Шкода заподіяна фізичним або юридичним особам посадовими особами, уповноваженими відповідно до закону надавати адміністративні послуги, адміністраторами внаслідок їх неправомірних діянь, відшкодовується у встановленому законом порядку.
У приміщенні Знам’янського міськвиконкому, на першому поверсі, встановлена скринька для висловлення суб’єктами звернень зауважень і пропозицій щодо якості надання адміністративних послуг. Проявляйте активність, всі ваші зауваження і пропозиції будуть розглянуті, проаналізовані і вжиті відповідні заходи.
На першому поверсі міськвиконкому (7 кабінет) функціонує дозвільний центр, який згідно з ст. 20 Закону України «Про адміністративні послуги» є складовою частиною центру надання адміністративних послуг, суб’єктам господарювання надаються консультації та видаються документи дозвільного характеру за принципом «єдиного вікна». Засідання дозвільного центру відбуваються щовівторка з 14 години до 15 години. Заяви на отримання документів дозвільного характеру приймаються державним адміністратором щодня ( крім вихідних та святкових днів) з 8 години до 17 години, обідня перерва з 12 години до 13 години. Телефон для довідок 7-43-00.

З 1 по 30 квітня 2013 року змінено розпорядок роботи державного адміністратора:
Понеділок – п’ятниця з 9.00 до 17.00, обідня перерва з 12.00 до 13.00, субота з 9.00 до 14.00. Вихідний день – неділя.

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 798 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты