Вівторок, 07.05.2024, 08:15
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2012 » Лютий » 17 » «Афганістан болить в моїй душі і чується безсонними ночами»
12:43
«Афганістан болить в моїй душі і чується безсонними ночами»
 
12         «Афганістан болить в моїй душі і чується безсонними ночами» - так називалася година-реквієм, що відбулася 16 лютого 2012 року в актовому залі ПТЛ №3, присвячена дню виведення військ з Афганістану. 15 лютого 1989 року для багатьох став днем, коли закінчився відлік великих втрат людських життів. Цей день і є закінченням афганської війни для неіснуючої вже на сьогодні держави СРСР.
На зустріч з учнями запросили ветеранів афганської війни: Колебіденка Володимира Олександровича та Крилова Віктора Григоровича. Вони очевидці виведення радянських військ, так як були серед тих, хто останніми залишив територію Афганістану. Поділилися спогадами про бойові операції, армійські будні, відповіли на питання. Ветерани продемонстрували учням навчальні міни, гранати, кулеметні стрічки. Бажаючим запропонували одягти армійський рюкзак, надіти каску, щоб відчути себе солдатом.
 
12          Завідуюча міської бібліотеки-філії №3 Ноздра Лідія Дмитрівна познайомила присутніх з художньою літературою про війну в Афганістані і розповіла про вшанування пам’яті воїнів-інтернаціоналістів, котрі не повернулися з війни, у місті Знам’янка. Світлу пам’ять тих, хто віддав своє життя увійшовши в безсмертя, вшанували хвилиною мовчання.
Категорія: Новини культури | Переглядів: 819 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты