П`ятниця, 29.03.2024, 03:03
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2017 » Червень » 15 » Акція «За чисте довкілля селища»!
15:54
Акція «За чисте довкілля селища»!
12
Нажаль в більшості людей немає поняття, що можна відпочити з користю.  Зараз можна спостерігати жахливе видовище на дитячих  та спортивних майданчиках, парках відпочинку, лісах  і цей перелік можна продовжувати далі. 

На відпочинок люди витрачають декілька годин, а на прибирання після себе 0 годин і 0 хвилин. Що дуже засмучує, особливо коли ти з дитиною хочеш відпочити у парку, а навкруги одне сміття. В першу чергу всі звинувачують, комунальні служби, що не виконують свою роботу. Так, їх вина також є, адже якщо б вони підтримували чистоту та порядок  постійно, то такого лиха не було.  Але в першу чергу потрібно винити себе, адже засмічуємо природу саме  ми. І на превеликий жаль, у смт. Знам’янка Друга працюють  лише два працівники здоброустрою, які відносяться до штату селищної ради. Така кількість робітників на  територію селище дуже мізерна, вони фізично не встигають все прибирати, (автобусні зупинки, парк відпочинку, узбіччя, косити траву, фарбувати і т.д.). Тому звертаємось до мешканців, молоді, батьків, дітей дотримуватися чистоти, порядку після проведення свого відпочинку.  
Чи бувало у вас  таке, коли накопчилось багато справ і ти не знаєш за що перше вхопитися?
 Ось, у нас таке і відбулося. У с. Знам’янка у парку відпочинку на дитячому майданчику було жахливе видовище.12


 Діти полюбляють гратися тут, але з кожним разом дітей меншало, а сьогодні і взагалі жодної дитини не було. Чому? Тому що дітям було гидко, не приємно і не зручно грати, коли усюди пакети, обгортки, пляшки, банки, недопалки. Ми розуміємо, що це зробили люди, а саме батьки, які приходять з дітьми на цей майданчик, молодь, яка «відпочиває» тут у ввечері. І головне питання, яке виникає, це – « Невже так важко викинути сміття в урну, яка знаходиться поряд?!».  Ми зрозуміли, що відповіді на питання ми не почуємо, і тим паче якихось дій ми також не побачимо, тому вирішили привести все до ладу самі. Хто, як не ми?! Зібравши команду у складі якої були працівники та вихованці Будинку культури смт. Знам’янка Друга швидко розібралися з цією проблемою. Ми за 15хв. зібрали все можливе сміття і зробили все, що було в наших силах. Діти охоче прибирали території і дуже обурено висловлювали свою думку про стан навкруги й ми вирішили, що цей наш «подвиг» не буде останнім.  Адже нашим нащадкам не потрібен такий слід на Землі.
Якщо вам не байдужа наша «домівка», то просимо берегти чистоту та приєднуватися до нашої акції «За чисте довкілля селища»!
 

Переглядів: 911 | Додав: Moderator1 | Рейтинг: 5.0/1

Кировоград: новости и сайты