П`ятниця, 19.04.2024, 18:32
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2015 » Травень » 7 » Акція «За чисте довкілля» триває…
06:42
Акція «За чисте довкілля» триває…
12
  Щороку в смт. Знам’янка Друга проводиться великий обсяг робіт щодо впорядкування та підтримання у належному санітарному стані території селища. 
   На виконання розпорядження Кабінету Міністрів України від 21 березня 2010 року № 777-р «Деякі питання проведення щорічної акції «За чисте довкілля», розпорядження голови Кіровоградської обласної державної адміністрації від 23 березня 2014 року № 114-р «Про проведення в області у 2015 році Дня довкілля» та, враховуючи відповідне розпорядження Знам’янського міського голови, всі підприємства, установи та організації, розташовані на території смт. Знам’янка Друга, взяли участь в акції «За чисте довкілля».
Члени санітарної комісії здійснили рейд-перевірку виконання намічених заходів щодо прибирання території селища. В ході перевірки було виявлено та вказано окремим установам на недоліки та необхідність їх термінового усунення.
  Дуже багато справ вже зроблено, за що хочеться висловити велику подяку всім, хто брав участь у заходах щодо наведення порядку на території селища.
  Активно кипіла робота на центральному кладовищі: впорядковано територію, побілено бордюри та дерева, вивезено сміття. Користуючись нагодою, хочеться висловити подяку всім, хто взяв участь у суботнику: депутатам селищної ради – Л. Роговій, М. Ільїну, голові вуличного комітету – Самофалову О. М., а також мешканцям селища – Карнаух О.М., Скакуновій Г.І., Чумаковій Н.М., Головко Т.В.
Окрема подяка депутату Знам’янської міської ради Морозу А.П., приватним підприємцям Цимбалу С.Б. та Демешку В.І. за надання техніки для вивезення сміття.
З відповідальністю до зазначених заходів поставилися директори Знам’янських ЗШ І-ІІІ ст. № 6 та № 7 Полежай Д.П. та Корж Р.О. Працівники та учні шкіл прибрали закріплені за ними території, побілили дерева по вулиці Миру та дорогу до центрального кладовища, впорядкували братську могилу партизанам-підпільникам, територію біля могили М. Панаріну та пам’ятника В.Козіну.
  Також на належному рівні попрацювали працівники дошкільного дитячого закладу №5 «Калинонька» (керівник – Л. Ткаченко), амбулаторії ЗПСМ (керівник – Савченко О.Д.) та відділення зв’язку (керівник – Гонтар Л.І.). Ними було прибрано закріплені території, побілено бордюри та дерева.
Впорядковано центральні вулиці селища – Леніна та Шмідта, а також наведений лад на кладовищах. А тепер, в свою чергу, необхідно включитися в роботу всім мешканцям селища - прибрати території біля своїх будинків.
  Окремо необхідно виділити питання щодо прибирання в лісопосадках за участю всіх мешканців селища, тому що природа вже благає нас звернути на неї увагу. Дуже прикро, що люди не розуміють елементарних правил життя і без всякого сорому виносять пакети в лісосмуги. На думку таких «господарів», набагато простіше вивалити цілий візок сміття десь на полі або в лісопосадці, ніж винести це сміття до сміттєзбиральної машини. 
  Стихійні сміттєзвалища забруднюють те місце, де ми з вами живемо. Хотілося б, щоб люди у нашому селищі завжди відповідально ставилися до своїх дій. Наше довкілля і так перебуває у неналежному стані. Якщо ми його забруднюємо, ми нищимо наше майбутнє.


Спеціаліст по роботі з молоддю
Знам’янської Другої селищної ради                                    І. Тупало
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 822 | Додав: Zagorod | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты