П`ятниця, 29.03.2024, 11:36
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2011 » Липень » 29 » Акція "Зірка пам'яті"
16:52
Акція "Зірка пам'яті"
12        Проведена підсумкова нарада по виконанню заходів Обласної акції «Зірка пам’яті» за І півріччя 2011 року по місту Знам’янка. Під час наради було заслухано  звіти відділу освіти, центральної районної лікарні, управління праці та соціального захисту населення, територіального центру, які відповідальні за проведення акції у підпорядкованих підрозділах.

Управлінням праці  та соціального захисту населення опрацьовані та узагальнені  потреби ветеранів, над якими структурні підрозділи працюватимуть протягом 2011 року . Найбільш нагальними є  потреби ветеранів у:

-         ремонті  житла – 20 осіб;

-         наданні грошової допомоги – 12 осіб;

-         лікуванні в госпіталі для інвалідів ВВв – 13 осіб;

-         забезпеченні засобами пересування – 1 особа;

-         заміні індивідуального газового опалення – 6 осіб;

-         забезпеченні автомобілем – 5 осіб;

-         заміні паркану – 4 особи.

Пропозиції, що надійшли у ході засідання, будуть опрацьовані та узагальнені з метою удосконалення роботи в даному напрямку.  Окремі питання планується вирішити , залучивши спонсорські кошти. Із 120 інвалідів ВВв та учасників бойових дій міста, які перебувають на обліку відповідно до акції «Зірка пам‘яті», 46 ветеранів ВВв не потребують сторонньої допомоги, у зв‘язку з тим, що мешкають з дітьми або діти проживають у нашому місті та надають батькам необхідну допомогу. 

Протягом І півріччя цього року  телефонізовано оселі 2-х інвалідів ВВв, 6-м виконані капітальні ремонти осель, 1 – забезпечений автомобілем, 2-м – виконано зубопротезування, 4 - зараховані на надомне обслуговування територіальним центром центром, 12 – проліковані в обласному госпіталі для інвалідів Великої Вітчизняної війни.

Нараду провів міський голова І.Крижановський , який звернув особливу увагу присутніх на обов‘язковість періодичного відвідування закріплених ветеранів відповідальними особами та висвітлені проведеної роботи на сторінках міської газети «Знам‘янські вісті». У нараді взяли участь  перший заступник міського голови В.Джулай, керуюча справами міськвиконкому Н.Тесленко та начальники відділів та управлінь міськвиконкому.

 

 

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 765 | Додав: Moder | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты