Субота, 04.05.2024, 21:04
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2014 » Жовтень » 15 » Акції направлені на підтримку бійців армії України - продовжуються
08:08
Акції направлені на підтримку бійців армії України - продовжуються
 
12
В роботі міського відділу культури і туризму (нач. С.Бабаєва) та Палацу культури (дир. Л.Кравцова) вже стало певною традицією проводити виїзні концертні програми у військових частинах Кіровоградської області. 

Творчі колективи міського Палацу культури та директор дитячої музичної школи імені М.В.Лисенка С.Івасенко дарували свою майстерність торкаючись піснями і музикою серця кожного з бійців 17 кіровоградського батальйону територіальної оборони. 

 
12
Цього разу, до військової частини розміщеної в с.Канатово, разом з артистами завітали представники учнівських колективів   НВК "Знам'янська ЗШ І-ІІІ ст. №2 - ліцей" (директор Ю.Сопільняк) та загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1 ім.Т.Г.Шевченка (директор Н.Солонько) щоб підтримати бійців та особисто передати їм зібрані учнями закладів продукти харчування і теплі речі. 

Яскраве сонце, гарні пісні, веселі танці та смачні домашні печені пиріжки з яблуками і гарбузом, які привезла із собою творча делегація із міста, стали окрасою зустрічі. 

 
12
Захід проводився під патронатом міськго голови Крижановського І.Б.Організатори дякують за підтримку в організації поїздки : депутату міської ради Постикі С.М., ПП Щурову В.В., директорам навчальних закладів та особисто кухару  НВК "Знам'янська ЗШ І-ІІІ ст. №2 - ліцей" Козленко Г.Б.


Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 847 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/2

Кировоград: новости и сайты