Вівторок, 23.04.2024, 19:53
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2017 » Квітень » 24 » Актуальними для ОТГ є залучення інвестицій, організація роботи ЦНАПів та розробка стратегій розвитку
13:03
Актуальними для ОТГ є залучення інвестицій, організація роботи ЦНАПів та розробка стратегій розвитку
12
На базі Кіровоградського відокремленого підрозділу Установи «Центр розвитку місцевого самоврядування» відбувся воркшоп на тему: «Роз’яснення та обмін досвідом в сфері об’єднання територій». 

У ньому взяли участь представники усіх об’єднаних територіальних громад області та сільських рад, які знаходяться на завершальному етапі цього процесу. 

Представників громад поінформували про плани роботи Кіровоградського Центру. Учасники також визначили коло питань, які, на сьогоднішній день, є найбільш актуальними для територій. Це, зокрема, питання щодо проектного менеджменту та залучення інвестицій, організація ефективної роботи ЦНАПів, розробка стратегій розвитку громад.

Олег Яременко, директор Кіровоградського Центру розвитку місцевого самоврядування, під час виступу наголосив, що формування дієздатних управлінських команд в об’єднаних громадах можливе лише за умови якісної підготовки кваліфікованих кадрів.

Під час спілкування представники ОТГ та сільських рад обмінялися досвідом у сфері функціонування об’єднання територій, а також отримали консультаційну допомогу з найбільш проблемних та актуальних для них питань.


Джерело: сайт Кіровоградської ОДА
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 643 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1

Кировоград: новости и сайты