Четвер, 02.05.2024, 13:11
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2014 » Березень » 25 » Алея миру та дружби
11:59
Алея миру та дружби
12
Весна приносить на землю нове життя, нові сподівання і радощі. В ці дні відзначається Міжнародний день лісу та Всесвітній день Землі. Незважаючи на те, що відбувається в нашій країні, ми не повинні забувати про мир і злагоду в наших серцях.

За підтримки ДП «Чорноліське лісове господарство» ( директор Зуєв О.В.), Знам’янським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді на базі Знам’янської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату, ЗОШ №1, ЗОШ №6 була проведена акція «Діти Знам’янки за мир».  

Цей захід мав на меті згуртувати дітей та дорослих під час висадки алей миру та дружби і висловити бажання жити в мирі. Діти разом із лісничим Знам’янського лісництва Вовчком Ю.В. з великим захопленням саджали дерева і давали обіцянки, що протягом шкільного життя будуть оберігати ці дерева.
 12
Немає нічого дорожче на Землі, ніж посмішки дітей. Діти посміхаються, значить, світить сонце, мирно колоситься поле. Ми впевнені, що бажання багатьох людей, з’єднані в одне ціле, роблять дива і ці дерева, висаджені сьогодні , будуть рости в мирний час.

Висловлюємо щиру вдячність ДП «Чорноліське лісове господарство», його головному лісничому Яценко Олегу Миколайовичу директорам та учням Знам’янської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату, ЗОШ №1, ЗОШ №6 за підтримку даної акції.
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 1015 | Додав: Admin | Рейтинг: 3.0/2

Кировоград: новости и сайты