Понеділок, 06.05.2024, 23:50
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2012 » Жовтень » 10 » Алкоголь - отрута поколінь
14:02
Алкоголь - отрута поколінь
 
12         9 жовтня 2012 року спеціалістом центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді було проведено заняття з елементами тренінгу на тему «Алкоголь - отрута поколінь» для учнів спеціальної школи-інтернату. На заході були розглянуті такі питання:ознайомлення підлітків із проблемами , пов’язаними з вживанням алкоголю, вироблення негативного ставлення до згубної звички, формування ставлення до ситуацій ризику та виховання власного бачення життя та вміння відстоювати особисту думку до кінця. Багато хто вживає алкоголь навіть не задумуючись над тим, чим він «пригощає» свій організм.
Як це не парадоксально, у наш час науковогопрогресу та інформатизаціїдужерідкоможназустрітилюдину, щоволодієістиннонауковимизнаннями про алкоголь та іншілегальні наркотики. Цізнаннянадійноприховані у бібліотеках, науково-досліднихустановах, а в народітим часом ходятьнайрізноманітнішіміфи: нібито алкоголь — цехарчовий продукт, щомалідозицього «продукту» не шкідливі, мовляв, випити на свято — споконвічнатрадиція, буцімто вино міститьбагатовітамінів, щовживанняцього наркотику можезвеселити, знятинапругу, та ще йвилікувативід застуди!
Медицина вже 300 роківпоспіль діагностує алкоголь як наркотичнуотруту, тобтоотруту, щодіє і на нервову систему, і на всіоргани людського організму, руйнуючиїх структуру.Неправда починається з означення, щотаке алкоголь. Алкоголь — провідний наркотик у сучасному світі. Якого б питання, щостосуєтьсяцихнаркотиків, ми не торкнулися — усюдиприжиласянахабнабрехня на користь алкоголю. Ценадзвичайнонебезпечно, оскільки за даними ВООЗ вже у 2002 році алкоголь і тютюн стали провідними факторами ризику за тягарем хвороб в Україні.


                                                                                     Спеціаліст ЦСССДМ Андреєва М.С.

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 717 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты