Понеділок, 20.05.2024, 09:42
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2012 » Травень » 1 » Барвінковий феєрверк"-саме під такою назвою у нашому місті відбулося танцювальне свято
22:38
Барвінковий феєрверк"-саме під такою назвою у нашому місті відбулося танцювальне свято
 
12         Благословенним і чарівним вважається той край, де росте барвінок. Майже на усіх наших квітниках стелеться ця вічнозелена рослина, то й цілу Україну можна назвати в буквальному розумінні – барвінковий феєрверк.  
12         Саме під такою назвою у нашому місті відбулося танцювальне свято. Адже до міського стадіону з’їхалися колективи з усіх навчальних закладів міста , аби позмагатися за звання кращих у танцювальному конкурсі серед учнів загальноосвітніх шкіл « Барвінковий феєрверк».  Серед учасників фестивалю танцювальні колективи: Навчально-виховний комплекс "Знам'янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2 - ліцей"директор – Сопільняк Юрій Михайлович, кер. команди - Катерина Степанова, хореограф – Марина Стукаленко – команда "Viva,VICTORY"; Знам'янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №6 – "Step-Up" Директор школи Полежай Дмитро Петрович, керівник команди- Світлана Михайлова, хореографи – Ольга Горова, Кіріленко Євген; Знам'янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №1 імені Т.Шевченка – "Первоцвіт" Директор школи – Солонько Наталія Віталіївна, кер. команди – Оксана Полікарпова, хореографи Тетяна Юрченко, Володимир Кондратюк; Знам'янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №4 " Веселка"Директор - Лядський Володимир Анатолійович, керівник команди – Багно Яна, хореограф – Наталя Залевська; Знам'янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №3 – "Крок вперед" Директор - Олена Іванівна Подвиженко, кер. команди - Любов Москаленко, хореограф -Марина Демків; Знам'янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №7 – "Sevendan'S" директор – Корж Раїса Олександрівна, керівник команди – Наталія Черкас, хореограф – Юрій Маринич, Олена Долинська.
Танцювальний проект "Барвінковий феєрверк", така собі мініатюра всеукраїнського "ДансуМайдансу", була задумана та втілена в життя з ініціативи міської влади та під патронатом народного депутата України Олександра Йосиповича Єдіна, який і відкрив танцювальний конкурс "Барвінковий феєрверк».
12         - Нехай горять іскорки вашого таланту! – побажав народний депутат. - Я переконаний, що незабаром ви виступатимете вже у ролі великих артистів.
12         Мав слово і міський голова Ігор Крижановський: :
- Вітаю зі святом дитячої творчості. Мета його – пошук і підтримка юних дарувань. Упевнений, що саме цей фестиваль стане першою сходинкою у розкритті талантів.
Як і на кожному солідному конкурсі, тут було компетентне журі на чолі з  переможцем телешоу «Танцюю для тебе-3», фіналістом телевізійних проектів «Танцують всі-2», «СуперЗірка», «Зірка + Зірка», художнім керівником та головним хореографом-постановником балету "Форсайт", хореографом команди міста Кіровоград, яка перемогла на проекті танцювального шоу "Майданс", а з недавнього часу ще і головним хореографом шоу "Майданс-2" Олександром Лещенком.  
І закружляло барвисте дійство!..
Один за одним виходили на стадіон учасники фестивалю – вихованці навчальних закладів міста.
Усе так по-дорослому талановито і так по-дитячому щиро! У програмі фестивалю були пісні та танці.
12         Протягом 3 годин знам'янчани та гості міста спостерігали за виступами юних обдарувань. Кожен номер готувався заздалегідь та з усією душею. Учасники намагались бути неповторними , адже кожен танець - це своєрідна вистава, де слова та думки можна передати за допомогою рухів. Вражаючі емоції, неймовірні костюми!... А маленькі таланти… так сміливо, так упевнено і професійно підкоряли сцену й серця глядачів!
Певне, тому журі було важко визначити кращих.
"Хвилювання перед виступом проходить миттєво після виходу на стадіон. Допомагає зосередитись та сконцентруватись підтримка батьків та вчителів », - ділиться емоціями Яна, учасниця фестивалю.
Черговий танцювальний номер - нові враження для глядачів.
Відкритий міський фестиваль дитячої та юнацької хореографії під назвою « Барвінковий феєрверк » зібрав на міському стадіоні аншлаг. Шість танцювальних колективів міста один за одним демонстрували глядачам своє вміння та майстерність. Готувались ретельно, адже подібних фестивалів в місті ще не було.
  Не залишились учасники і без подарунків, які підготував талановитій молоді нашого міста народний депутат України Олександр Йосипович Єдін. Кожен колектив, який взяв участь у фестивалі, отримав цінні подарунки: сертифікат на отрмання тенісних столів та набір тенісних ракеток, м'ячів; сертифікат на отримання кольорових принтерів "EPSON"; за зайняте ІІІ місце - сертифікат на отримання радіосистеми на 4 мікрофони; за ІІ місце - сертифікат на отримання активної акустичної системи; за зайняте почесне       І місце - сертифікат на отримання проектору. 
Емоції зашкалювали! Під оплески глядачів відбулось нагородження. Без подарунку не залишився жоден колектив, жоден хореограф, жоден учасник фестивалю. Переможцями у такому незвичайному конкурсі стали :  
12         І – місце - команда "Крок вперед" (Знам'янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №3);
        ІІ – місце – команда "VIVA-VICTORY" ("Знам'янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2 - ліцей");  
12     ІІІ – місце – команда "Первоцвіт" (Знам'янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №1 імені Т.Шевченка). 

Просто величезне ДЯКУЮ хочеться сказати усім , хто допомагав у організації та проведенні танцювального конкурсу "Барвінковий феєрверк": керівництву міста на чолі з міським головою І.Крижановським, секретарю міської ради,  голові міської організації Партії регіонів А.Тесленко, міському відділу освіти, відділу культури, міському Палацу культури, танцювальним колективам «Топотушки», «Веселка», танцювальній групі народного самодіяльного ансамблю української пісні і танцю «Барвінок» міського Палацу культури, кер. Т.Часник. Особлива вдячність народному депутату України Олександру Єдіну, який надав призи для відзначення переможців та всіх учасників конкурсу та пообіцяв, що наступнй танцювальний конкурс "Барвінковий феєрверк" відбудеться на новому стадіоні.
Низькій уклін усім мешканцям міста, хто підтримував наші команди. Без вас перемоги б не було, а значить і мрія танцюристів міста залишилася б нездійсненною.
 
12         
ВРАЖЕННЯ

- Я прийшла на "Барвінковий феєрверк" з великим задоволенням, - розповіла користувачам та читачам офіційного сайту Знам'янської міської ради Людмила З. , - тому що дуже люблю саме такі конкурси, люблю його учасників, керівників, які привезли на конкурс талановитих дітей.
Приємно, що було велике розмаїття хореографів з різних закладів освіти. Приємно відзначити, що вони розвивають своїх дітей, а ті результати, що вже мають, не втрачають. Особливо хочеться відзначити колективи ЗШ № 3, № 2, № 1. Інші стараються не відставати. Але приємно те, що є такий фестиваль, який надає можливість розвивати дитячі таланти. Захід добре організований та спланований.

12          - Я задоволена виступами учасників конкурсу - сказала під час інтерв'ю Алла С.- Хотілося б висловити найщирішу вдячність учасникам, а також їхнім батькам, дідусям та бабусям, які довірили в гарні професійні руки своїх дітей. Я сподіваюся на те, що жоден з нас не пошкодує про це, адже саме на таких конкурсах діти формуються як особистості.

Різноманіття сценічних костюмів, артистизм дітей та яскрава шоу-програма не залишила байдужими жодного мешканця!




Категорія: Експрес інформація | Переглядів: 1222 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты