Вівторок, 30.04.2024, 14:27
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2014 » Січень » 29 » Бережи здоров'я змолоду!
12:49
Бережи здоров'я змолоду!
 
12
Здоров’я - то найбільший в світі дар!
Його цінуємо, коли втрачаєм....
Молитви шлемо вище хмар,
Бо повернути як – не знаєм....

З 20 по 24 січня в Знам’янській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів проходив Тиждень сприяння здоровому способу життя та безпеки життєдіяльності на тему: «Бережи здоров’я змолоду! ».

Мета тижня: виховання в учнів позитивного ставлення до здорового способу життя, залучення школярів до активних занять спортом; популяризація здорового способу життя; прищеплення навичок бережного ставлення до свого здоров’я та здоров’я оточуючих; формування бажання дбати про своє здоров'я; розвивати творчий потенціал дітей.
  
12У рамках Тижня в кожному класі відбулися Тематичні години спілкування та бесіди на тему: «Правильне харчування та здоров’я» (1 кл.), «Правила загартовування» (5 кл.), «Про здоровий спосіб життя» (2 кл.), «За здоровий спосіб життя» (3 кл.) «Здоров’я дітей – здоров’я нації» (8 кл.); оформлено виставку стіннівок і малюнків «Бережи здоров’я змолоду!» для учнів 1-11кл. (п/о Косенко О.М.) розроблено буклет-пам’ятку «Бережи здоров’я змолоду!» (ЗДВР Попова Т.М.); педагогом-організатором проведено тематичну лінійку «Здоров’я – це запорука кращого життя!», медичною сестрою Косман Н.П. проведена бесіда «Правила загартовування!» 

Протягом Тижня відбулися також: урок здоров’я «В здоровому тілі здоровий дух» (кл. кер. Бондаренко В.І.); круглий стіл «Здоровим бути модно!», урок–тренінг «Формування звичок здорового способу життя, корисні та шкідливі звички» (кл. кер. Мухіна А.О.); відеолекторій «Шкідливим звичкам – Ні!» (психолог Мухіна А.О., ЗДВР Попова Т.М.); ігротека для учнів 5-9 класів «Складання кросвордів про здоровий спосіб життя» (Мухіна А.О., кл. кер.), яка викликала неабияку зацікавленість учнів.

Незабутнім, сповненим позитивних вражень залишиться у пам’яті учнів 6 та 7 класів урок-подорож «Крокуєм стежкою здоров’я…..» (прогулянка зимовим лісом) ( кл. кер. Свірбій С.А., Войченко М.В.) та перегляд мультфільмів учнями 1-4 класів, спрямованих на пропаганду здорового способу життя «Мойдодир», «Королева зубна щітка», «Ваше здоров’я» тощо (кл.кер. 1-4 класів).
 
12
Дуже приємно спостерігати за тим, як учні висловлюють власні думки щодо здорового способу життя, коли є активними учасниками в процесі обговорення проблемних запитань про корисний і шкодливий вплив на організм людини різних речовин, продуктів харчування та фізичних навантажень, а також висловлюють власну позицію стосовно заходів, спрямованих на пропаганду та популяризацію здорового способу життя.

Питання здорового способу життя є постійним у житті людини, адже саме тоді людина відчуває усю красу та повноту життя, коли вона здорова та сповнена життєвих сил. Саме таку мету: довести важливість турботи про власне здоров’я змолоду ставили перед собою організатори виховного заходу для учнів 6-8 класів «Пості правила здоров’я», проведеного 24 січня в рамках Тижня психологом Мухіною А.О. спільно із заступником директора з виховної роботи Поповою Т.М.

Учні отримали позитивні враження, здобули важливі знання, переглянули відеопрезентації про шкідливий вплив на організм людини речовин згубної дії (сигарети, наркотичні засоби, алкоголь), стали учасниками тренінгових завдань та висловили свої враження від заходу.
  
12Тож, як підсумок проведення Тижня сприяння здоровому способу життя «Бережи здоров’я змолоду!» є вислів з народної мудрості: Найбільше багатство – здоров’я!



Заступник директора
з виховної роботи
ЗШ І-ІІІ ступенів № 7 Попова Т.М.
 
Категорія: Новини освіти | Переглядів: 1485 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты