Понеділок, 13.05.2024, 20:36
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2012 » Січень » 12 » Безпека дорожнього руху - це збереження життя та здоров'я
17:37
Безпека дорожнього руху - це збереження життя та здоров'я
 
12 Нехтуючи власним здоров'ям, а іноді й життям, частина учасників дорожнього руху вперто не хоче дотримуватися правил руху, при цьому навіть не замислюючись, що своїми діями наражають себе та інших величезної небезпеки.
З кожним роком ситуація зі смертністю і травматизмом на дорогах набуває більш загрозливого характеру. Протягом 10 місяців поточного року на автошляхах України зареєстровано понад 150 тисяч автопригод, близько 25 тисяч з них – з потерпілими. За цей час внаслідок отриманих тілесних ушкоджень 3670 чоловік загинули і понад 30 тисяч на різний час опинилися на лікарняних ліжках. Міністерством внутрішніх справ наголошені вимоги щодо безумовного дотримання Правил дорожнього руху та нормативних документів з питань транспортної дисципліни співробітниками органів внутрішніх справ. Адже, незважаючи на вжиті заходи, мають місце випадки порушень працівниками міліції вимог ПДР, і як наслідок, скоєння ними дорожньо-транспортних пригод.
Основними причинами дорожньо-транспортних подій є такі порушення, як перевищення безпечної швидкості руху, керування транспортом у нетверезому стані, порушення правил обгону, проїзду перехресть та пішохідних переходів, а також недотримання Правил дорожнього руху пішоходами.
Заходи, що сприяють зниженню аварійності - це профілактика та попередження дорожньо-транспортних подій, виховання учасників дорожнього руху в дусі виконання правил безпеки, розуміння того, що «дорога – це територія закону».
Виконавчий комітет Знам'янської міської ради звертається до всіх учасників дорожнього руху з проханням неухильно дотримуватися Правил дорожнього руху та бути взаємоповажними, оскільки безпека дорожнього руху - це збереження життя та здоров'я.



Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 838 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты