Четвер, 25.04.2024, 12:49
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2017 » Червень » 23 » Бібліотечне літо
07:14
Бібліотечне літо
12
Міська централізована бібліотечна система, як простір читання,  має всі  можливості для того, щоб зробити дозвілля дітей влітку  не тільки приємним і цікавим, а й змістовним. Тому в бібліотеках  гамірно у вихідні дні під час літніх канікул, коли стартує літній проект «Мистецькі вихідні». 

Центральна бібліотека розпочала "Мистецькі вихідні" мультляндією «Казковий диванчик» для дітей привокзального мікрорайону. Вони переглянули японський мультик «Арієтта з країни ліліпутів». А ще бібліотекарі Наталія Бай та Наталія Мирошниченко розповіли їм чому 2017 рік став роком Японії в Україні та чому цю країну вважають батьківщиною сонця.

Під час книжкової хвилі «Здивувати інформацією. Зачарувати книгою» увазі дітей була представлена велика книга запитань та відповідей «Що? Чому? Навіщо?». Маленькі користувачі вчилися знаходити  інформацію, розширювали свої знання про природу, науку і техніку, історію та культуру, Землю та Всесвіт. Сотні зрозумілих та цікавих пояснень задовольнили їхню   допитливість, розбудили фантазію і творчість.
12

Також на прохання малечі, традиційно, в бібліотеці буде продовжуватися щонедільний показ мультфільмів. 

«Мистецькі вихідні» в юнацькій бібліотеці розпочалися  літературним бумом «Розфарбуй казковий персонаж». Юні користувачі залюбки розмальовували улюблених казкових та  мультиплікаційних персонажів.
12

В рамках   проекту «Мистецькі вихідні», завідуюча міською бібліотекою-філіалом №1 Алефірова С.М. та бібліотекар Холодова О.В.  запропонували  користувачам південної частини міста гарно провести час та відвідати майстер-клас  з орігамі «Різнобарвні метелики» та  прийняти участь в інтелектуальній грі «Дивовижний світ метеликів». А ще всі бажаючі мали  змогу долучитися до прекрасного і власноруч створити свій шедевр. Метелики вийшли дуже яскраві і красиві.
12

Працівники бібліотеки-філія №3 запропонували своїм користувачам літературний столик «Граємо, читаємо,спілкуємося». Діти із задоволенням взяли участь у веселих естафетах та розвагах на свіжому повітрі, а потім завітали до бібліотеки, щоб розважитись у інтелектуальних конкурсах: «Знайди літературного героя», «В гості до смішариків», «Вгадай казку» та інші. Не менш цікаво і змістовно пройшов майстер-клас по виготовленню «Simple bird». 

Дуже добре, що влітку малечі є де провести час, та ще й поєднати приємне з корисним. 
Категорія: Новини культури | Переглядів: 803 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты