Субота, 27.04.2024, 20:12
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Травень » 27 » БІБЛІОТЕЧНИЙ ФЕСТИВАЛЬ
14:05
БІБЛІОТЕЧНИЙ ФЕСТИВАЛЬ
 
12         Сім’я – ось та пристань і гавань, звідки ми виходимо у широкий світ - ім’я якому життя. Прекрасно коли в сім’ї панують злагода, взаєморозуміння, повага. В центральній універсальній бібліотеці проведено презентацію фотовиставки «Сімейні розваги», де представлено фото сімей, які були учасниками бібліотечного фестивалю. Фестиваль «Родинні розваги» проходив у два етапи.
На презентацію завітали сім’ї, які звикли проводити своє дозвілля цікаво і змістовно. А саме:
І. Номінацію «Образотворче та декоративно-ужиткове мистецтво» представила сім’я Бабіних – мама Ольга та її донька Ліза. На фото –поробки, зроблені ними власноруч, а це: вишивка, макраме, різні види оздоблення. Слід додати, що вони представляли м. Знам’янку на І V обласному фестивалі сімейної творчості «Родинні скарби Кіровоградщини» .

ІІ. «Музика, вокал». Дану номінацію представляла сім’я Корнєйчик: бабуся Наталія Василівна та онук Еміль, які люблять співати під карооке.
ІІІ. Найбільше учасників було в номінації «Активне проведення дозвілля у сімейному колі». Молода сім’я Громових – Юля та Рома, кожного року відвідують історичні місця України, дендрологічні парки та цікаві пам’ятки. Сім’ї Корчагіних та Кулик: мами, тата і їхні сини полюбляють активний відпочинок, це і плавання, і велосипедні подорожі, і активна праця на присадибній ділянці. А ось сім’я Клінецьких надає перевагу відпочинку на природі. Вони люблять займатись риболовлею та після вдалого улову готувати юшку, любуються красою природи і навчають свого Данилка любити і піклуватися про все, що нас оточує.
12         Сім’ї, учасники заходу, по-своєму активні, дружні та завзяті. Тож і подарунки – всім!
Категорія: Новини культури | Переглядів: 941 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты