Середа, 24.04.2024, 13:16
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2015 » Липень » 27 » Бібліотечний калейдоскоп «Літні забавлянки»
08:36
Бібліотечний калейдоскоп «Літні забавлянки»
12
Літо. Та у бібліотеках в цей час не до відпочинку, адже бібліотекарі своїм користувачам пропонують такі неймовірні акції, бібліомікси, конкурси, майстер-класи, літні майданчики, що про спеку просто забуваєш!

Уже стало доброю традицією відкривати яскравими заходами літні  «Мистецькі вихідні» щосуботи. Тож, працівники бібліотеки-філії № 1, 25 липня  організували  для всіх присутніх  яскравий бібліотечний калейдоскоп «Літні забавлянки».  Діти поринули у світ уяви та фантазії, взявши участь в  грі-вікторині «Зустріч з героями казок». Вони  залюбки перевтілювалися в різних казкових героїв, дружно відгадували з якої казки той чи інший герой, згадали пісні із казок, прислів’я і приказки. Відбулося справжнє казкове шоу. Адже казка викликає бажання творити добро, фантазувати, створювати щось своє, неповторне, заохочує  до перших власних «спроб пера». 

Другим  в програмі бібліотечного калейдоскопу був запропонований майстер-клас «Квіти  із гофропаперу». Захопились цим цікавим і красивим  творінням  і дорослі, і малі. Тому що свята люблять всі!  Яскраві і веселі квіти стануть ідеальним декором будинку або прикрасою будь-якого свята. Крім того, їх дуже просто зробити своїми руками. 
12

Присутні  мали змогу почитати періодичні видання, особливою увагою користувалися такі журнали, як «Ідеї вашого дому», «1000 секретів», «Добрі поради», «Смачно і просто». Діти пригощались солодощами і фруктами.
Після невеличкої перерви  продовжили  творчу роботу: малюнок на асфальті «Тобі Знам’янко – наш дарунок». Багато дітей виявило бажання намалювати щось власне, від душі і присвятити своєму рідному місту. Ця праця згуртувала і познайомила дітей одне з одним і навчила  їх з більшим трепетом і любов’ю спілкуватись, малювати, творити для свого краю.

Літо завжди  швидкоплинне. Тож нехай девізом наших знам’янчан стане: «Корисне і приємне – кожний вихідний!», а бібліотекарі в цій справі завжди порадять і допоможуть!





Категорія: Новини культури | Переглядів: 923 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/3

Кировоград: новости и сайты