Четвер, 02.05.2024, 07:49
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2014 » Серпень » 12 » Благодійний мистецький проект продовжується
11:02
Благодійний мистецький проект продовжується
           
12
Благодійний мистецький проект, започаткований ініціативною групою до складу якої входять начальник відділу культури і туризму С.Бабаєва, директор міського Палацу культури Л.Кравцова та приватний підприємець В.Щуров , продовжується. Другий доброчинний концерт на підтримку воїнів армії України відбувся на території військової частини А1201 с.Богданівка.
            
12
Дві години концерту промайнули миттєво. Артисти нагадали воїнам про мирне життя , про рідних та коханих людей, про Батьківщину … У виконанні артистів звучали пісні: "Воїни світла", "На зустріч долі", "Це мій рідний край", "Калина "Червона рута", "Розпрягайте хлопці коней", Світові хіти Тіни Тьорнер та Бон Джові , авторські пісні Д. Кольчика "Спалах", "Смерть ворогам», та інші
            
12
Неймовірний дух патріотичного піднесення відчував кожен присутній на заході, а квас, яким пригощали військових красуні - спеціалісти відділу культури і туризму Безребра Надія та Микитіна Валерія, вгамовував спрагу та додавав гарного настрою. 

В концерті брали участь: Євгенія Петрич, Марія Петренко, Марина Пересадченко,Вероніка Зінковськка, Дмитро Кольчик, Юрій Кушніренко, Володимир Повалій, Василь Антипенко, звукорежисер Роман Шаршицький, ведуча В.Кравченко.

Організатори мистецького проекту дякують за підтримку проведення заходу: міському голові І.Крижановському, приватним підприємцям С.Іваненко та Д.Шуліців та депутату міської ради С.Постикі.
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 975 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1

Кировоград: новости и сайты