Субота, 20.04.2024, 10:38
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2017 » Жовтень » 26 » Благоустрій міста триває
07:04
Благоустрій міста триває
12
На черзі – Привокзальна
Чайковського, 17. Прилегла територія  цього житлового багатоквартирного будинку востаннє приводилася до ладу кілька десятків років тому. 
- Незабаром тут буде укладено нове асфальтове покриття,- розповідає міський голова Сергій Філіпенко. - Знам’янка повинна стати містом, у якому всім добре жити. А добре - це коли  біля будинків відремонтовані тротуари й дороги, впорядкована територія. Тому такі ж роботи плануємо виконати й біля інших будинків міста. Ось зараз готуються  відповідні документи, щоб розпочати асфальтування території біля багатоповерхових будинків 7, 11, 12 по вулиці Привокзальній.  

Тротуари: будівництво триває

Про те, що на вулиці В.Голого, навпроти школи №3, будується новий тротуар, ми вже інформували. Нагадаємо, він пролягає за планом від АЗС, що біля школи, до АТБ. 
- Будівництво тротуару завершено минулого тижня, - повідомляє головний спеціаліст відділу управління містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Сергій  Усатенко. - У планах на майбутнє - будівництво нового тротуару й на південній частині міста, а саме на вулиці Осадчого. Тротуар буде прокладено на ділянці від пішохідного мосту і до провулку 1-й Парковий, з тієї частини вулиці, що межує із залізницею.

Асфальтуватимуть «кишені»

Цими днями  заасфальтовано «кишеню» для автобусів на зупинці, що біля ЗШ № 3. Такі ж роботи виконають і в південній частині міста, по вулиці Комарова, що біля чотириповерхового будинку, та на вулиці Осадчого, напроти магазину «Наталка» та по вулиці М. Грушевського, біля банку  «Аваль».
- Усе робимо для того, щоб людям було зручно, - роз’яснює міський голова Сергій Філіпенко. – Ще влітку встановили автобусну зупинку на вулиці Осадчого (раніше пасажири очікували на автобус просто неба). Минулого тижня  працівники комунального підприємства «Комбінат комунальних послуг» її відремонтували й пофарбували.


Управління  містобудування, архітектури
та житлово-комунального господарства 
виконавчого комітету Знам’янської міської ради
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 775 | Додав: Admin | Рейтинг: 3.0/2

Кировоград: новости и сайты