Понеділок, 06.05.2024, 08:24
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Вересень » 16 » Благоустрій міста Знам’янка
08:43
Благоустрій міста Знам’янка
                                    
12     Одним з питань, що розглядалось на апаратній нараді під керівництвом міського голови Ігоря Борисовича Крижановського , було про благоустрій міста Знам’янка. Ігор Борисович підкреслив, що головним завданням, котре ставить перед нами Президент є підвищення якості життя, благоустрій і комфортне проживання населення , і необхідно крок за кроком працювати над його виконанням.

Аналізуючи основну тему наради, начальник управління містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Л.Лаптєва доповіла про те, що вже зроблено в плані благоустрою : проведено капітальний ремонт доріг вул..Луначарського від Трудової до Глібко, на перехресті вулиць Жовтнева та Глібко, відремонтовано тротуар по вул..Фрунзе біля будинків 85 та 87, виконано поточний ремонт вул..Привокзальна , Жовтнева, Фрунзе, Гагарина, Дмитрівська.

Планується виконати капітальний ремонт вул..Коцюбинського від Партизанської до Скирди та поточний ремонт вул..Енергетиків за рахунок коштів державної субвенції.
В 2013 році відновлено освітлення по вул..Ворошилова, Будьонного, Маяковського.

На умовах спів фінансування виконані роботи по Тополиній, Селянській Працівниками КП «Шляховик» в зв’язку з реконструкцією мереж обленерго виконано демонтаж мереж зовнішнього освітлення по вул.. Комарова, Примакова, 8 Березня, Ульянівська, Осадчого, провулки 1 та 2 Парковий (загальна протяжність 11,5 км).

Планується в 2013 році: відновити освітлення вул..Чайковсього, Червоноармійська, по можливості розпочати роботи по відновленню освітлення у південній частині міста після реконструкції. Також завершити виконання робіт по вул..Калініна, Дружби.

Проблемою залишається стан поводження з побутовими відходами та запровадження роздільного збору сміття.
Вивезення тпв здійснюється згідно з розробленими схемами санітарної очистки міста, затвердженими маршрутами та графіками. Послугами зі збирання побутових відходів охоплено 90 % населення міста, та проблемою залишається утворення стихійних сміттєзвалищ.

Позитивним є створення 2 нових дитячих та спортивних майданчики на території міста.





Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 835 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты