Неділя, 28.04.2024, 13:34
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2012 » Квітень » 7 » Благоустрій у нашому місті
18:15
Благоустрій у нашому місті
 
12         У рамках Всеукраїнської акції « За чисте довкілля», згідно з розпорядженням міського голови І.Крижановського, у місті Знам'янка проходить двомісячник з благоустрою.  
Міською організацією ветеранів України, на чолі з головою А.Бабійчук спільно з міським головою І.Крижановським, першим заступником міського голови В.Джулаєм, секретарем міської ради А.Тесленком, заступником міського голови з питань діяльності виконавчих органів А.Заруцьким біля Обеліску Слави було закладено алею ветеранів.
 
12          У ході двомісячника 6 квітня 2012року був проведений суботник, в якому взяли участь колективи підприємств, установ та організацій міста, учнівська та студентська молодь, мешканці міста. Учасники акції на закріплених територіях здійснювали прибирання сміття, вирізку парості, облаштування прибудинкових територій, висадження дерев та кущів. Приведено в належний санітарний стан закріплені та прилеглі до будівель території, прибирались парки та сквери. Силами працівників міськвиконкому, управління праці соціального захисту населення та КП "Шляховик" приведено в належний санітарний стан міський парк відпочинку та довколишню територію.
 
12          Цього ж дня працівники залізниці разом з міським головою І.Крижановським, заступником міського голови з питань діяльності виконавчих органів А.Заруцьким висадили 40 дерев ( рябини та туї).
Роботи з благоустрою міста продовжуються.
Міська рада та виконавчий комітет висловлюють щиру вдячність всім учасникам за допомогу в підтримці благоустрою міста, за самовіддану працю на благо громади, міста та надіються на плідну співпрацю в майбутньому.
12          Сподіваємось, що лозунг «Чисто не там, де прибирають, а там, де не смітять» увійде в життя кожного жителя і гостей нашого рідного міста.


Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 787 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты