Четвер, 02.05.2024, 17:15
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Жовтень » 29 » Будь-якому злу легше запобігти, ніж боротись із ним!
14:26
Будь-якому злу легше запобігти, ніж боротись із ним!
 
12
Добре відомо – «Будь-якому злу легше запобігти, ніж боротись із ним!». Саме під таким гаслом, протягом жовтня 2013 року, в навчальних закладах міста, а саме ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1 ім. Т. Г. Шевченка, ЗОШ-ліцей І-ІІІ ступенів № 2, ЗОШ І-ІІІ ступенів № 3, ЗОШ І-ІІІ ступенів № 4, ЗОСШ-інтернат І-ІІІ ступенів , Знам’янського професійного ліцею та Професійно-технічного училища № 12 відбулися профілактичні заходи спрямовані на протидію поширення наркоманії ,які проведено спеціалістом І категорії Знам’янського міського ЦСССДМ Білокамінською О
  
12
Для підлітків „експериментування" з наркотичними речовинами особливо небезпечне, оскільки вони часто не розуміють і повністю не усвідомлюють їх згубної дії і шкоди від них для свого організму. У зв'язку з фізіологічними особливостями організму підлітків наркотич¬на залежність розвивається в них набагато швидше, ніжу дорослих. Наркотики страшні тим , що навіть одноразове їх уживання може призвести до наркотичної залежності. Відомі випадки, коли перші ж експерименти підлітка з наркотиками закінчувалися смертю. Краще запобігти трагедії вчасно, ніж витягувати з прірви вже обездолених людей. Підлітки і молодь повинні знати, що наркотики не здійснюють мрії, а навпаки руйнують можливості втілити їх у життя.

 
12
Саме тому, для учнів проводилися лекції-тренінги з використанням відеоматеріалів на теми: «Наркоманія – шлях у безодню», «Вся правда про наркотики», «Наркотики перетворять ваше життя на пекло», «Анаша, опіум, ЛСД», «Кримінальна відповідальність за виготовлення, розповсюдженя та вживання наркотиків», «Наркотики – це небезпека», «Наркоманія – шлях до смерті», «Наслідки вживання наркотиків: До і Після», «Вмій сказати наркотикам – Ні!», «Шкала емоційних тонів та вплив наркотиків на організм людини», «Профілактика наркоманії серед неповнолітніх» та інші.

Учнівська аудиторія не тільки дізналася для себе багато нового, а й зробила відповідні висновки, про те що наркоманія – це дійсно, шлях в прірву.
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 800 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты