Субота, 20.04.2024, 16:26
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2017 » Серпень » 9 » Було проведено показове інструкторсько-методичне заняття для посадових осіб, які забезпечують функціонування системи військового обліку.
14:34
Було проведено показове інструкторсько-методичне заняття для посадових осіб, які забезпечують функціонування системи військового обліку.
Сьогодні в залі засідань Знам’янської міської ради представниками Знам’янського об’єднаного міського військового комісаріату було проведено показове інструкторсько-методичне заняття для посадових осіб, які забезпечують функціонування системи військового обліку на території міста та району.
Під час занять розглядалися та вирішувалися актуальні питання, проблеми ведення військового обліку на підприємствах, організаціях, установах. Представниками військомату були надані роз’яснення та практичні рекомендації щодо ведення картотеки військовозобов’язаних, журналів обліку та іншої документації.
На завершення занять представники Знам’янського об’єднаного міського військового комісаріату наголосили на необхідності вжиття заходів щодо покращення виконавської дисципліни з питань оперативності, системності та якості виконання завдань з ведення війського обліку згідно з чинним законодавством.
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 666 | Додав: Moderator_1 | Рейтинг: 5.0/1

Кировоград: новости и сайты