Субота, 20.04.2024, 03:29
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2017 » Липень » 18 » Був проведений майстер-клас з декоративно–ужиткового мистецтва.
08:26
Був проведений майстер-клас з декоративно–ужиткового мистецтва.
    В літню пору в Буднику культури смт. Знамянка Друга було проведено триденний майстер-клас з декоративно–ужиткового мистецтва під назвою «Літня творчість». Ціль цього майстер класу було розвинути у дітей творчі здібності та фантазію.   В перший день, а саме 11 липня 0 14 годині,  було виготовлення фоторамки «Літо на згадку». Керівник Чередніченко С. І. запропонувала дітям зробити рамку для самої яскравої літньої фотографії. Діти змогли поринути у свою фантазію з головою та виготовити чудові фоторамки з будь- якого матеріалу. Після заняття діти побігли скоріше  до дому, щоб обрати фото та поставити його у рамку.
   12 липня 0 14 годині - виготовлення квітів під назвою «Літні квіти». Літо це пора року, коли навкруги багато зелені і квітів, і щоб не тільки літом квіти радували нас, ми вирішили разом з дітьми виготувати квіти з різного  кольорового матеріалу. Діти змогли придумати свої квиті і дати їм назви. В цей день завітала до нас майстриня Марина Анісеня, яка навчила нас робити «Топіарій». Топіарій це дерево щастя, яке робиться з різного матеріалу, ми його робили зі стрічок. До нас приєдналася Світлана Свірбій, вчитель зарубіжної літератури і з великим бажанням вчила нову техніку у виготовлені квітів. День видався чудовим, тому що ми пізнали щось нове. 
13 липня 0 14 годині  було виготовлення листівок «Сонячна листівка другу». Діти з великим бажанням почали робити листівки та вирішили, що листівка буде не одна, а с чудовим малюнком, який також подарують другу. Важчим завданням було для дітей  те, як вони підпишуть листівку. Але з усіма складнощами діти впоралися, адже з ними поряд був їх керівник, який намагався не допомогти, а лише підказати та направити на вірний шлях.
Як признаються діти, за ці три дні вони отримали більше емоцій та радості ніж за пів літа. Тому ми запросили всіх на наступне наше маленьке свято, щоб знову отримати емоції та чудове творче задоволення.

 
Категорія: Новини культури | Переглядів: 789 | Додав: Moderator_1 | Рейтинг: 5.0/1

Кировоград: новости и сайты