Субота, 04.05.2024, 06:25
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Листопад » 20 » Cемінар – практикум з відповідальними за правоосвітню роботу на підприємствах, установах та організаціях
14:28
Cемінар – практикум з відповідальними за правоосвітню роботу на підприємствах, установах та організаціях
    
12
В приміщенні територіального центру по обслуговуванню інвалідів та пенсіонерів відбувся семінар – практикум з відповідальними особами підприємств, установ та організацій міста за правоосвітню роботу.

У проведенні семінару – практикуму взяв участь кандидат юридичних наук, завідувач кафедри правознавства Кіровоградського національного педагогічного університету ім. В.Винниченка Юрак Віталій Михайлович, який є членом обласної координаційно – методичної ради з правової освіти населення.
     
12
У своїй доповіді Віталій Михайлович висвітив проблемні питання застосування норм спадкового права. Надав практичні поради щодо вирішення конкретних життєвих ситуацій, які виникають під час здійснення громадянами спадкових прав. Зосередив увагу присутніх на правових колізіях застосовування Житлового кодексу України, Цивільного та Сімейного кодексів України, Закону України «Про нотаріат».

По Концепції реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади в Україні виступив начальник юридичного відділу міськвиконкому Данільченко Ю.В.

У своєму виступі Юрій Володимирович наголосив, що реформування місцевого самоврядування планується здійснити двома етапами. Перший етап – 2012 – 2014 роки, другий етап – 2015 – 2017 роки. Перший етап реформування передбачає прийняття відповідних законодавчих актів. На другому етапі передбачається проведення адміністративної реформи, а також реформування місцевих органів виконавчої влади.

На закінчення семінару – практикуму було винесено розгляд проекту Закону України про адміністративно – територіальний устрій, внесений народним депутатом України Кутовим В.Г. Проект передбачає наявність 24 областей та міст Києва та Севастополя зі спеціальним статусом. Пропонуються зміни щодо визначення таких адміністративно – територіальних одиниць як район, район у місті, місто, селище, село. Визначено порядок та процедуру утворення, реорганізації та ліквідації адміністративно – територіальних одиниць.
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 882 | Додав: Admin | Рейтинг: 3.0/2

Кировоград: новости и сайты