Четвер, 02.05.2024, 22:32
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Серпень » 5 » Центр обслуговування платників податків
15:27
Центр обслуговування платників податків
                          
12  З моменту відкриття у Знам»янській податковій інспекції центру обслуговування платників податків пройшло трохи більше року. Створення такого центру вже має свй результат. Тільки з початку нинішнього року фахівці Міндоходів міста надали Знам»янчанам понад 5,5 тисяч консультаційних послуг.

Для платників податків обладнані місця для очікування та заповнення податкової звітності, розміщені стенди з актуальною інформацією. Крім того, для відвідувачів обладнано робоче місце з доступом в Інтернет. Не секрет, що наповнення бюджету - це головна мета співробітників Міндоходів, а якість обслуговування платників - це метод її досягнення. Тому ті люди, які повною мірою своєчасно сплачують податки, заслуговують якісне обслуговування ..

Аналіз наданих послуг показав що допомога співробітників Міндоходів найчастіше потрібна у питаннях, пов'язаних з податковим законодавством (3,2 тис.): з організації та ведення підприємницької діяльності (1,6 тис.), а також декларуванням доходів громадян ( 0,5 тис.) та з різних питань (0,2 тис).

У центрі, крім консультацій, найбільш затребуваними послугами є: прийом податкової звітності; видача карток платників податків ( ідентифікаційних кодів); звірка розрахунків платників з бюджетом; реєстрація книг обліку доходів і витрат; видача документів про взяття на облік платників податків і реєстраторів розрахункових операцій; видача довідок про відсутність заборгованості , сплату податків, отриманих доходів та інші послуги.

 ГДПІ з питань інформаційно-комунікаційного супроводження Знам»янської ОДПІ 

Категорія: Знам’янська ОДПІ інформує | Переглядів: 745 | Додав: Admin | Рейтинг: 1.0/1

Кировоград: новости и сайты