Субота, 04.05.2024, 18:28
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Серпень » 28 » Чемпіон світу. Впевнено до Олімпу
12:32
Чемпіон світу. Впевнено до Олімпу
                           
12Здається, ми так часто читаємо в газеті про перемоги наших спортсменів вихованців Знам’янського Клубу єдиноборств «Піт-Файтер», що починаємо звикати до того, що вони привозять чемпіонські титули з чемпіонатів області, України,Європи та Світу.

Натомість, частота перемоги зовсім не означає легкість її здобуття. Це лише означає високий рівень майстерності наших спортсменів.
Минулого тижня з Хорватії (м. Спліт), де відбувався чемпіонат Світу з панкратіону серед дітей,юніорів,молоді та ветеранів, повернулася національна збірна в складі сімдесяти спортсменів.

Серед них Кіровоградську область і наше місто представляв Арман Григорян вихованець Знам’янського Клубу єдиноборств «Піт-Файтер». Підготовкою до чемпіонату були вісім тижнів серйозних та виснажливих тренувань. Щодня Арман відпрацьовував два двогодинних тренування. До того ж йому треба було стежити за своїм раціоном та обмежувати себе в їжі.
                          
12 Після тренувального табору на спортсменів чекала дводенна дорога до місця проведення змагань, яка теж неабияк виснажила. Чемпіонат Світу тривав кілька днів з 15 по18 серпня. 

Змагатися довелося з більш, ніж шістьмастами найкращими спортсменами Світу з: Росії, США, Хорватії, Білорусі, Казахстану, Польщі, Італії, Франції, Німеччини, Іспанії, Греції, Швейцарії, Сербії, Угорщини, Коста-Ріка та інших загалом понад 20 країн. Не дивлячись на те що нажаль за фінансових обставин наш спортсмен поїхав без тренера, в Хорватії він реалізував усі настанови.

Арман став чемпіоном Світу з панкратіону у розділі ММА та срібним призером у розділі Греплінг, доречі закінчивши майже всі свої поєдинки достроково. На цих змаганнях Григорян Арман виконав норматив та здобув почесне звання «Майстер спорту України». Вітаємо! Це лише початок…  
                          
12 І зрозуміло, що досягнути таких висот, стати чемпіоном Світу Арман зміг завдяки своїм батькам, які підтримали і повірили в нього, завдяки тренеру Слуцькому Олексію Анатолійовичу, який вкладає в кожного вихованця частину своєї майстерності і душі, і звичайно ж, завдяки власній унікальності, силі духу та характеру воїна, наполегливості на шляху до мети, в яку він вірить!

Знам’янський Клуб єдиноборств «Піт-Файтер» висловлює щиросердну подяку людям завдяки підтримки яких наші перемоги стають можливі - міському голові Крижановському І.Б.,голові міської організації Партії регіонів - Тесленко А.В. за всебічну допомогу та небайдужість до розвитку спорту у нашому місті та країні.

Велика подяка ПП – Матвєєву І.О., Щаві О.О.,Тодоренко О.В. за постійну фінансову допомогу,ПП- Савчуку В.,Дробахі А. Начальнику ЛВ міліції ст. Знам’янка за сприяння та підтримку клубу,а також директору магазину «Євробуд» Довбенко І.,ПП - Озеряному В. за постійну допомогу у розвитку клубу.  

Президент клубу єдиноборств «Піт-Файтер» майстер ІІ дан,
тренер вищої категорії Слуцький О.А.
 
Категорія: Новини спорту | Переглядів: 964 | Додав: Admin | Рейтинг: 3.7/3

Кировоград: новости и сайты