Четвер, 28.03.2024, 13:39
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2016 » Травень » 4 » Чемпіонат України кращих спортсменів змішаних єдиноборств ММА
10:49
Чемпіонат України кращих спортсменів змішаних єдиноборств ММА
12

23-24 квітня в місті Бориспіль зібрались 137 кращих спортсменів змішаних єдиноборств ММА, для участі у чемпіонаті України серед чоловіків. 

Атлети виявляли сильніших у 8 вагових категоріях. 

Капітан команди Клубу єдиноборств «Піт-Файтер» - Владислав Ільїн, показав,що він є одним з сильніших спортсменів єдиноборців в Україні (чемпіон Європи з бойового джиу-джитсу 2015, майстер спорту міжнародного  класу з бойового джиу-джитсу, віце-чемпіон Європи  з бойового самбо  2015, чемпіон Кубку України з бойового самбо 2015, майстер спорту з бойового самбо, чемпіон Кубку України з  панкратіону 2015, кандидат в майстри спорту з панкратіону,  дворазовий чемпіон України зі змішаних єдиноборств ММА серед молоді 19-21 рік 2015, 2016). 

                                                                  

12

Вже в першому поєдинку жереб звів Влада з суперником, в якого за плечима досвід майже 30 професійних боїв, і він розібрався з ним менш ніж за дві хвилини, зробивши больовий прийом. 

Другий  бій  закінчився перемогою  технічним нокаутом. В  фіналі зійшлись,  дворазовий чемпіон  України  серед молоді  та  дворазовий чемпіон України  серед чоловіків. Через півтори хвилини першого раунду,  рефері зупинив поєдинок, зафіксувавши  чисту  перемогу  Владислава, здачею суперника.

 Таким чином Владислав Ільїн став чемпіоном України серед чоловіків у ваговій категорії - 93 кг, виконав норматив майстра спорту зі змішаних єдиноборств ММА, та відібрався до збірної, і буде представляти країну на чемпіонаті Світу в Китаї, восени.

 Знам’янський Клуб єдиноборств «Піт-Файтер» від щирого серця висловлює подяку людям, які вносять вагомий вклад в наші перемоги: Ігорю Олександровичу Матвєєву та Анатолію Леонідовичу Русакову, адже підготовка спортсменів високого рівня, це постійні виїзди на тренувальні збори, на змагання, а це потребує фінансування. 

Дякуємо Богу, що є люди небайдужі до розвитку спорту в нашому місті та нашій країні, які усвідомлюють що виховання дітей та молоді це щасливе майбутнє нашої Батьківщини, адже ми не тільки тренуємо, а і виховуємо!

 

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 875 | Додав: zinkovskayai | Рейтинг: 1.0/2

Кировоград: новости и сайты