П`ятниця, 03.05.2024, 14:02
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2011 » Жовтень » 18 » Через легковажність, безвідповідальність, байдужість одних - страждають інші!
11:39
Через легковажність, безвідповідальність, байдужість одних - страждають інші!
12     Шановні мешканці міста!
На сьогоднішній день надскладна ситуація склалася в місті із водопостачанням та водовідведенням через систематичні неплатежі по даним видам послуг, загальний борг населення станом на 01.10.2011 року становить 860,4 тис. грн.
Ситуація, що склалася, викликає занепокоєння, адже Знам’янське міське виробниче управління водоканалізаційного господарства, яке має забезпечувати стабільне постачання питної води на місто не має коштів а ні на оплату спожитої питної води, а ні на придбання матеріалів для виконання поточних робіт, а ні на виплату заробітної плати та податкових зобов’язань.
У зв’язку із заборгованістю Знам’янського МВУВКГ за спожиту питну воду перед ОКВП «Дніпро-Кіровоград», на останньому, утворилася заборгованість: за спожиту електричну енергію перед ВАТ «Кіровоградобленерго», хлор, коагулянт, реагенти та інші матеріали, необхідні для виробництва, і тому, водогоном «Дніпро-Кіровоград» обмежується водопостачання міста Знам’янка з 18 жовтня 2011 року.
Постає питання, а чи є причиною обмеження водопостачання на місто несплата населення за спожиті послуги водопостачання та водовідведення? Питання риторичне, але відповідь на нього необхідно знайти кожному споживачу-боржнику в своїй свідомості.
Чому саме так? Кожному особисто?
Відповідь проста. Відповідно до вимог чинного законодавства України доступ до приватного житла та вчинення будь-яких дій щодо обмеження надання власникам житла будь-яких житлово-комунальних послуг без їх згоди є протиправною дією і може призвести до судового розгляду. Тому, працівники Знам’янського міського виробничого управління водоканалізаційного господарства не мають законних і фактичних можливостей для обмеження водопостачання окремим мешканцям житлових будинків комунальної власності.
Поряд з цим міськводоканалом проводяться відповідні щоденні заходи, спрямовані на погашення заборгованості мешканцями міста.
Слід відзначити, що працівниками міськводоканалу постійно проводиться роз’яснювальна робота зі споживачами-боржниками міста щодо можливих шляхів погашення існуючої заборгованості, і відповідний акцент робиться на необхідності ліквідації боргів, а не на відключенні їх від водопостачання.
Слід відзначити, що паралельно проводиться робота по виявленню самовільних підключень до мереж водопостачання та водовідведення.
Юридичним відділом міськводоканалу укладаються договори на реструктуризацію заборгованості по оплаті за ЖКП до повного її погашення, залежно від суми боргу та матеріального стану боржників, а також забезпечується оформлення позовних заяв до суду щодо боржників з оплати ЖКП.
Тож звертаємося до всіх мешканців міста з проханням, вчасно розраховуватися за отримані послуги водопостачання та водовідведення і пам’ятати, що через легковажність, безвідповідальність, байдужість одних - страждають інші!
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 668 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты