Субота, 04.05.2024, 21:00
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Серпень » 22 » Чергова подорож до країни "Здоровляндії"
16:49
Чергова подорож до країни "Здоровляндії"
12         
Англійський філософ, письменник і естет, Оскар Уайльд, стверджував, що: - «Найкращий спосіб зробити дітей добрими і здоровими - це зробити їх щасливими». Саме з цією метою, 22 серпня, на прибудинковій території по вулиці Маяковського, 42 відбулося яскраве дійство, відкриття дитячого ігрового майданчика та чергова подорож до країни «Здоровляндії.» Новенькі турніки і качелі, повітряні кульки, паперові прапорці, та дивовижні малюнки казкових персонажів притягували своєю святковою атмосферою не тільки дітей, а й мешканців сусідніх будинків.



12         Діти з радістю кружляли навколо міського голови Ігоря Борисовича Крижановського, та святково вигукували «Ура-а-а-а!», коли він привітав всіх присутніх з відкриттям дитячого майданчика й урочисто перерізав червону стрічку, даруючи кожній дитині по шматочку стрічки, як шматочки щастя на згадку про щасливу мить. Та недарма наша ігротека відбувається в казковій країні Здоровляндії! Ігор Борисович показав гідний приклад ведення здорового способу життя, підтягуючись на перекладині, діти були в захваті.

Але які ж діти не люблять ігри і конкурси? Фахівці з соціальної роботи ЦСССДМ Яндович Микола, Кадацький Сергій та спеціаліст Білокамінська Ольга, спочатку за допомогою вікторини «Цвітеш ти пишно, земле моя мила, ти не - окраїна, ти – Україна!» перевірили «підготовку» дітей до святкування Дня незалежності України, а потім дали змогу розважитися дітлахам від душі у веселих конкурсах та забавних іграх.
12         
Діти мали змогу перевтілитися у мисливців, які полювали за «вепром», і обстрілювали його паперовими липучками. Добре розім’явшись, з радістю прийняли участь у естафетах, зображали різних звірів у конкурсі «Показуха» та грали в інтелектуальну гру «Хто швидше». Малята сміялись, бігали, ловили один одного і в грі «Котик і Мишка». Цю щасливу хвилю дитячої ейфорії продовжили працівники центральної універсальної бібліотеки. Наталія Сатир дала змогу розгорнутися дитячій уяві та фантазії, пригадати улюблені книжки та казкових героїв. Разом з дітьми працівники бібліотеки із захопленням складали на асфальті казкові пазли та відгадували книжкових персонажів. 


12         Працівники міського Палацу культури Світлана Бойко та Вікторія Петрашова перехопили естафету веселощів та розваг. До справи втрутилася королева «Кругляндія» , і запросила на ігри з м’ячиками та повітряними кульками.
А яке ж свято без гостей? Ірина Радченко, представник відділення «Приватбанку», як і годиться гостям, подарувала дітям корисні подарунки – розклади занять, закладини з таблицею множення, а батькам – корисні поради щодо відкриття картки юніорів.

Навіть спека не завадила дітям насолодитися веселощами, корисними порадами та захопливими іграми. А ще на малюків чекав «солодкий стіл», який турботливо приготували їм їх батьки, мешканці привітного та гостинного будинку по вулиці Маяковського, 42.

Тільки про одне шкодували хазяї свята – ще дуже маленькі виросли деревця на прилеглій території… Тож хай зростають і дерева, про які дбають, і діточки, про яких піклуються і яким хочуть подарувати якомога більше хвилин щасливого дитинства!
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 811 | Додав: Zagor | Рейтинг: 3.0/2

Кировоград: новости и сайты