Середа, 03.07.2024, 08:19
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2011 » Травень » 31 » Чергове засідання
10:05
Чергове засідання

Перший заступник міського голови Джулай В.О. провів засідання робочої групи з  організації та координації роботи з питань легалізації заробітної плати та „тіньової” зайнятості населення. На засіданні розглянуто питання про здійснення діяльності автомобільного транспорту, заслухано інформації  підприємців, в яких виявлені порушення щодо  оформлення трудових відносин з найманими працівниками.

    Протягом січня-квітня поточного року робочою групою з питань легалізації заробітної плати та "тіньової” зайнятості населення обстежено всього 45 суб'єктів господарської діяльності: управлінням праці та соціального захисту населення шляхом вивчення стану справ – 18; робочою групою з питань легалізації заробітної плати та "тіньової” зайнятості населення – 47 суб¢єктів господарської діяльності. В результаті чого виявлено 30 та легалізовано 28 працівників, працюючих без оформлення трудових відносин.

    Начальник відділу праці управління праці та соціального захисту населення Манько Л.І. ознайомила присутніх з Методичними рекомендаціями щодо проведення перевірок підприємств, установ, організацій, фізичних осіб-підприємців робочими групами з питань легалізації  заробітної плати та "тіньової" зайнятості населення.     У роботі робочої групи взяв участь міський голова Крижановський І.Б.

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 809 | Додав: Moder | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты