П`ятниця, 29.03.2024, 02:28
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2017 » Квітень » 3 » Чергове засідання дорадчого органу по роботі з сім'ями, які опинились у складних життєвих обставинах
08:04
Чергове засідання дорадчого органу по роботі з сім'ями, які опинились у складних життєвих обставинах

12

Задля подолання складних життєвих обставин, в яких може опинитися будь-яка молода  людина, сім'я, дитина, при Знам'янському міськвиконкомі, як посередник між державою і соціумом, функціонує Дорадчий орган по роботі із сім'ями, особами, які перебувають у складних життєвих обставинах.

На черговому засіданні дорадчого органу по роботі з сім'ями, які опинились у складних життєвих обставинах,  яке відбулось під головуванням, керуючої справами міськвиконкому Ратушної І.О. було розглянуто питання  здійснення центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді соціальної роботи з сім’ями та особами, які перебувають у складних життєвих обставинах. 

На засіданні були присутні представники міської ради, центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, міськрайонного центру зайнятості, управління соціального захисту населення, територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг), а також психолог центру медико-психологічної реабілітації ЦРЛ.

Начальник відділу соціальної роботи ЦСССДМ  Крук О.В.,  під час  інформування про результати здійснення соціальної роботи з особами, що опинилися у складних життєвих обставинах наголосила, що протягом звітного періоду  спеціалістами центру здійснено 99 відвідувань сімей різних категорій, складено 67 початкових оцінок потреб дітей та  сімей.  На обліку центру протягом І кварталу перебувало 53 сім’ї та 7 осіб, що потрапили у скрутну ситуацію, в яких виховується 93 дитини; знято з обліку 4 особи в зв’язку з нормалізацією ситуації в родинах. Цим сім’ям надавалися послуги різного соціального спрямування за карткою отримувача послуг. 

Серед піднятих питань окремої уваги заслуговувало питання зниження рівня злочинності неповнолітніх та захисту дітей від жорстокого поводження, у тому числі кіберзлочинів.  Голова дорадчого органу Ратушна І.О. наголосила на необхідності посилення профілактичної роботи, зокрема,   проведенню інформаційно-роз’яснювальної роботи серед батьків з питань небезпеки перебування дітей в підозрілих групах в соціальних мережах, формуванню у підлітків впевненості у власних силах та можливостях,  підтримці з боку батьків в будь-яких ситуаціях тощо.

За підсумками  наради  керуючою справами І. Ратушною було дано доручення ЦСССДМ щодо оптимізації інформування та виявлення сімей, які опинилися в складних  життєвих  обставинах, з метою надання своєчасної допомоги родинам. 

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 742 | Додав: Admin | Рейтинг: 1.0/1

Кировоград: новости и сайты