Неділя, 19.05.2024, 05:02
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2014 » Грудень » 25 » Чергове засідання клубу "Діалог"
11:51
Чергове засідання клубу "Діалог"
12
Під  керівництвом М. Василашка, колишнього мера міста, а сьогодні керівника клубу «Діалог», у червоному куточку Локомотивного депо м.Знам’янка відбулося чергове засідання клубу «Діалог» . Участь у ньому взяли міський голова Крижановський І.Б., селищний голова смт Знам’янка Друга Філіпенко С.І., голова міської організації ветеранів України Бабійчук Г.О., голова Знам’янської міської організації ветеранів війни та праці залізничного транспорту Іванов В.В, голова профспілкового комітету Знам’янського локомотивного депо Хохлов В.М. та помічник начальника з кадрових питань локомотивного депо Осипенко Г.В.

З перспективами розвитку Знам'янського залізничного вузла ознайомили присутніх: голова профспілкового комітету Знам’янського локомотивного депо, Хохлов В.М. та помічник начальника з кадрових питань локомотивного депо Осипенко Г.В. Також під час своєї доповіді Хохлов В.М. розповів про зроблений ремонт в музеї локомотивного депо та запропонував всім бажаючим завітати до нього.

12
Під час свого виступу міський голова Ігор Борисович розповів про стан соціально-економічного розвитку,  стан виконання міського бюджету, зупинився на питаннях, які вимагають негайного вирішення  та  вислухав пропозиції та зауваження ветеранів. Завершив свій виступ Ігор Борисович словами вдяки ветеранам-колишнім керівникам за їх невтомну працю та активну життєву позицію у вирішенні проблем міста.

В процесі обговорення ветерани – колишні керівники висловили свої пропозиції щодо вирішення питання по збереженню статусу «Відділкової лікарні станції Знам’янка Державного підприємства «Одеська залізниця».

12
Багато теплих і вдячних слів пролунало на адресу ветеранів від голови міської організації ветеранів України Бабійчук Г.О., голови Знам’янської міської організації ветеранів війни та праці залізничного транспорту Іванова В.В., та селищного голови смт Знам’янка Друга Філіпенка С.І. які зазначили: «Що не зважаючи на те, що довгі роки свого життя ви віддали служінню громаді міста, а нині перебуваєте на заслуженому відпочинку, ви таки продовжуєте бути активними у громадській діяльності».

Друга частина зустрічі клубу «Діалог» продовжилася святковим концертом, підготовленим працівниками локомотивного депо.

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 914 | Додав: Admin | Рейтинг: 3.3/3

Кировоград: новости и сайты