Неділя, 05.05.2024, 17:02
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2014 » Липень » 31 » Чергове засідання клубу «Ветеран»
09:24
Чергове засідання клубу «Ветеран»
      
12
Відбулося чергове засідання клубу «Ветеран». У залі «Камертон» зібралося більше як 70 учасників. Першою учасників клубу привітала ведуча Світлана Бойко. 

Після того, як прозвучала відома всім пісня «Знам’янка люба моя», зазначила, що незабаром, а саме 3 серпня, всі знам’янчани будуть відзначати 145 років з дня створення нашого міста.

Згадували про перших голів виконавчої влади, про пам’ятні міста, про почесних громадян, перші заводи, кінотеатри, магазини, про людей, якими пишається місто. Говорили про минуле та сьогоднішнє життя малої батьківщини - Знам’янщини. 

Хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих військових і мирних мешканців на сході України. З музичними подарунками на зустріч до ветеранів завітали солісти міського Палацу культури (дир. Л. Кравцова) – Руслан Павловський та Вероніка Зіньковська, прийшли гості - голова Знам’янської Ради ветеранів України – Бабійчук Ганна Олексіївна та члени ради.

Перед присутніми виступив начальник юридичного відділу Знам’янського міськвиконкому – Данільченко Юрій Володимирович про Констатуційні зміни в роботі органів самоврядування. Піснями та жартами підняли настрій та привітали іменинників –ветеранів - хор «Ветеран» МПК кер. заслужений працівник культури України – Є. Мельниченко, соліст клубу О. Муленко.
Категорія: Новини культури | Переглядів: 909 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты