Понеділок, 22.07.2024, 14:53
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 38
Гостей: 38
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2014 » Квітень » 11 » Чергове засідання виконавчого комітету
09:48
Чергове засідання виконавчого комітету
     
12
Міський голова Крижановський Ігор Борисович провів чергове засідання виконавчого комітету, на розгляд якого було винесено 20 проектів рішень. Затверджено – 19.
Розглянувши інформацію начальника відділу загального, контролю та роботи зі зверненнями громадян Кондаурової О.С. про підсумки роботи із зверненнями громадян, що надійшли до виконавчого комітету Знам`янської міської ради протягом І кварталу 2014 року,виконавчий комітет міської ради взяв до відома зазначену інформацію.

Розглянувши клопотання Знам´янського міського краєзнавчого музею про встановлення меморіальної дошки Почесному громадянину м.Знам’янка Шкоді В’ячеславу Євгеновичу, виконавчий комітет міської ради погодив питання встановлення меморіальної дошки Почесному громадянину м.Знам’янка Шкоді В’ячеславу Євгеновичу за адресою: м.Знам’янка, вул. Глібка, 28-В.

На виконання міської Програми оздоровлення і відпочинку дітей на 2014-2017 роки, з метою створення умов для організації літнього оздоровлення і відпочинку дітей, виконавчий комітет міської ради затвердив міські заходи щодо організації відпочинку та оздоровлення дітей влітку 2014 року зокрема : забезпечення роботу гуртків та спортивних секцій у літній період на базах позашкільних закладів.; проведення цільових рейдів по виявленню бездоглядних дітей та, в разі потреби, влаштування їх до соціальних закладів для неповнолітніх з метою соціальної реабілітації; організація проведення вуличних ігротек на дитячих майданчиках за місцем проживання дітей; забезпечення проведення масової роботи у канікулярний період бібліотеками міста.

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 857 | Додав: Admin | Рейтинг: 1.0/2

Кировоград: новости и сайты